Kelly Clarkson skriver musikhistorie

onsdag d. 9. marts 2016 kl: 21. 00 Af: Ritzau Fokus

Sangeren Kelly Clarkson er med sit nye nummer "Piece by Piece" den første deltager fra "American Idol", der er på flere hitlister samtidig.

Kelly Clarkson er den første deltager fra “American Idol”, der er på flere hitlister samtidig. Foto: Victoria Will/VICTORIA WILL/INVISION/AP

Da amerikanske Kelly Clarkson i 2002 gik ind på den store scene i tv-showet “American Idol”, var det de færreste, der kunne forestille sig, hvor lys fremtiden så ud for den kun 19-årige teenager.

Efter at have vundet “American Idol”-konkurrencen gik der ikke lang tid, før at Kelly Clarkson både skrev flere radiohits som “Since You’ve Been Gone” og vandt sin første Grammy Award i 2006.

Deltagere i sangkonkurrence knalder som kaniner

Nu har den i dag 33-årige sanger igen imponeret omverdenen med sit talent. Kelly Clarkson har nemlig med sit nye nummer “Piece by Piece” indtaget hele to pladser på de internationale hitlister – nemlig listerne for digitale sange og digitale popsange.

Det gør hende til den første “American Idol”-deltager nogensinde, der har haft placeringer på to hitlister samtidig.

Sangen “Piece by Piece”, der har sikret Kelly Clarkson en plads i musikhistorien, handler om graviditeten med hendes første barn og hendes fraværende far.

Popsangens handling gjorde det også svært for sangerinden at gennemføre sin optræden i “American Idol”, da hun gæstede showet tidligere på ugen.

– Det var sidste gang, jeg optrådte på “American Idol”-scenen, og denne gang løb mit lille barn rundt de samme steder, som jeg gjorde, da jeg var 19 år, fortæller Kelly Clarkson til Z100 Morning Show ifølge Billboard Magazine.

Skyldtynget sangerinde overvejer konstant karrierestop

Kelly Clarkson var i 2016 nomineret til at modtage en Grammy i kategorien bedste popalbum, hvor blandt andet nummeret “Piece by Piece” er på.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu