Skyldtynget sangerinde overvejer konstant karrierestop

søndag d. 20. november 2016 kl: 7. 22 Af: Ritzau Fokus

Kelly Clarkson overvejer ofte at stoppe karrieren, men familien afholder hende fra at gøre det.

Livet som verdenskendt sangerinde fører masser af rejser og overnatninger på hotelværelser i forskellige byer verden over med sig.

For nogle lyder det måske som drømmen, men for sangerinden Kelly Clarkson, som er mor til to, er det noget af det hårdeste ved at være popstjerne.

Deltagere i sangkonkurrence knalder som kaniner

– Jeg elsker at synge, og jeg elsker at tale med folk ved meet-and-greets. Det er bare alt det andet skidt, der følger med jobbet. Jeg elsker ikke at rejse, for jeg er aldrig hjemme. Det er hårdt, når man har en familie, fortæller hun i et interview med magasinet Good Housekeeping.

Mor for anden gang

Kelly Clarkson, der står bag hits som “Since U Been Gone” og “Behind These Hazel Eyes”, blev i april i år mor til sit andet barn, da sønnen Remington kom til verden.

Sangerinden har desuden datteren River Rose, mens hun også er stedmor for manden Brandon Blackstocks to børn, Savannah og Seth, som han har fra et tidligere ægteskab.

Og da det er svært at få familielivet til at hænge sammen med de mange rejser, overvejer Kelly Clarkson konstant at stoppe sin professionelle sangkarriere.

Men det er netop også familielivet, der afholder sangerinden fra at gøre alvor af sine overvejelser.

– Jeg vil altid være sangerinde, men på det niveau som jeg befinder mig på nu, har jeg konstant skyldfølelse. Jeg har ikke brug for at arbejde. Jeg tror, at det er, fordi jeg har den mulighed, at jeg føler skyld.

– Men det er vigtigt for mine piger at se mig opnå alle de her ting som kvinde og samtidig klare mig godt som mor. Det vender jeg altid tilbage til, siger hun ifølge magasinet Good Housekeeping.

Kelly Clarkson viser sin nyfødte søn frem

Den Grammy-vindende sangerinde blev et kendt ansigt verden over, da hun vandt sangkonkurrencen “American Idol” i 2002.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu