Kendis-komikers bryllup aflyst

tirsdag d. 26. juni 2018 kl: 7. 10 Af: Nicklas Skyum Clausen
Bride and groom holding hands on the wedding
Rimmer og kæresten skulle have været gift den 14. juli (Foto: Colourbox)

De satser i stedet på næste sommer

Det var egentlig meningen, at Lasse Rimmer og hans 25-årige kæreste Line Hoffmeyer skulle giftes i juli.

Men nu er brylluppet aflyst, skriver Line Hoffmeyer på sin blog. Årsagen er, at alt for få af Lasse Rimmers venner kunne komme til brylluppet.

Lasse Rimmer friede til kæresten tilbage i oktober og invitationerne blev sendt ud et par uger efter det, men med den 14. juli – midt i sommerferien – som dato, var der for mange afbud.

Dansk skuespiller springer ud som tv-vært

Satser på næste år

Det har parret nu taget konsekvensen af – brylluppet er rykket til august næste år, skriver Hoffmeyer om beslutningen, som hun er glad for:

– Truth be told, så tror jeg min frysefrit-ramte maveregion har pænt godt af et ekstra års hård træning, før den skal mases sammen i en hvid kjole, skriver hun.

Lasse Rimmer lufter sine kæpheste

Og Hoffmeyer – der efter eget udsagn ikke er nogen udpræget matematiker – tør næsten godt love, at brylluppet rent faktisk bliver til noget næste år:

– Det regner vi stærkt med, og skyder da også chancerne for at det lykkes til at være en 92%, men det betyder selvfølgelig også, at der er en risiko på 20% for at det ikke sker, fordi vi igen får invitationerne sendt ud for sent, skriver hun på sin blog.

Del din kommentar

Forsiden lige nu