Kendisgæst fortæller: Sådan var Anistons bryllup

tirsdag d. 11. august 2015 kl: 7. 48 Af: Ritzau Fokus
 
Jennifer Aniston har endelig fundet kærligheden igen efter skilsmissen fra Brad Pitt. Den 5. august giftede hun sig med skuespilleren Justin Theroux til et tophemmeligt bryllup.

Jennifer Aniston har endelig fundet kærligheden igen efter skilsmissen fra Brad Pitt. Den 5. august giftede hun sig med skuespilleren Justin Theroux til et tophemmeligt bryllup. Foto: Evan Agostini/EVAN AGOSTINI/INVISION/AP

Rygterne har svirret, men nu fortæller radioværten Howard Stern, at han holdt tale til skuespillerindens bryllup med Justin Theroux.

Hele verden så med, da Jennifer Aniston og Brad Pitt blev skilt i 2005, hvorefter Pitt straks faldt i armene på Angelina Jolie.

Bruddet efterlod Aniston med et knust hjerte, og siden datede hun en lang række Hollywood-mænd, inden hun i 2011 mødte sit livs kærlighed i Justin Theroux under indspilningerne til filmen “Wanderlust”.

Jennifer Aniston har fødselsdag i dag: Hun er tæt på at fylde rundt

Parret forlovede sig i 2012, og 5. august i år giftede den 46-årige skuespillerinde sig endelig med den 44-årige skuespiller. Det røbede radioværten Howard Stern under mandagens udsendelse på SiriusXM.

Som god ven til gommen blev den 61-årige excentriker hyret til at holde tale, til hvad de øvrige inviterede gæster troede var en fødselsdagsfest for Theroux i parrets Hollywood-hjem.

– Jeg var så nervøs for at komme til at tale over mig. Det blev hele tiden kaldt en fødselsdagsfest, når der blev sendt mails ud omkring det. De er så hemmelighedsfulde, at brylluppet blev holdt en onsdag, for ingen gifter sig om onsdagen. Alt var tophemmeligt, sagde Stern, der fortalte, at gæsternes telefoner blev konfiskeret.

– Under min bryllupstale talte jeg om personlige ting og roste Justins mor for at have opfostret sådan en fantastisk søn. Jeg elsker ham, sagde Stern, der også havde et par ord til bruden.

– Jeg sagde til Jennifer, at hun fortjente en fyr som ham, fordi hun er så sød og generøs. Jeg sagde også, at hvis en af mine døtre en dag hiver en fyr som Justin med hjem, bliver jeg meget glad – bortset fra hans grimme tatoveringer, jokede Stern.

Ifølge radioværten dansede parret deres første dans sammen som mand og kone til Sias hit “Chandelier”, som skød festen i gang:

– Det var meget romantisk, og det var en fantastisk aften.

Anistons mand droppede audition: Kunne have mødt hende 14 år før

Brylluppet var stjernespækket, og manden, der forestod vielsen, var ingen ringere end talkshowværten Jimmy Kimmel, fortalte Stern, som havde talkshowdronningen Ellen DeGeneres til bords sammen med skuespilleren Orlando Bloom. Også Anistons “Venner”-veninder Courtney Cox og Lisa Kundrow fejrede parret.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu