Kendiskok afslører: Jeg var ikke normal

mandag d. 22. december 2014 kl: 7. 51 Af: Ritzau Fokus
 

Nu bruger tv-kokken Jamie Oliver et armbånd, der holder øje med hans helbred.

Nu bruger tv-kokken Jamie Oliver et armbånd, der holder øje med hans helbred. Foto: ROB GRIFFITH/AP

Tv-kokken Jamie Oliver har de seneste 10 år kun sovet tre en halv time om natten, og det var ved at ødelægge hans liv fuldstændigt.

Han er kendt for sit smilende overskud, når han rører rundt i gryderne i et af sine utallige, populære madprogrammer.

Jamie Oliver afslører sønnens specielle navn

Men privat var han lige ved at bryde sammen, og derfor måtte tv-kokken Jamie Oliver foretage nogle store livsstilsændringer for at overkomme nogle “meget store problemer.” Det fortæller han i et interview med Mail Online.

– Det sidste årti har jeg i gennemsnit sovet omkring tre en halv time om natten. Jeg sad på kontoret, faldt i søvn og så op og i gang igen. Ikke kønt, ikke godt, siger den 39-årige stjernekok.

Derfor måtte Oliver tage grydeskeen i anden hånd. Selv om han stadig står op klokken 05 om morgenen, går han nu tidligere i seng.

– Der kom et punkt denne sommer, hvor jeg blev nødt til at gøre noget. Jeg vidste, at der var noget galt med mig. På et helt grundlæggende niveau fungerede jeg ikke som en normal person, afslører Oliver i interviewet.

For ikke at falde i gryden igen bruger Oliver et armbånd, der måler og registrerer hans ernæringsindtag, søvnmønstre og motionsvaner, og det bruger han nu som navigation for sit velbefindende.

– Jeg er blevet sundere, og jeg har fået mere energi. Jeg er skarpere i mit hoved og mere ædru på den måde, tror jeg, lyder det fra kendiskokken.

Privat er Jamie Oliver gift med den tidligere model Juliette Norton, som han har børnene Poppy Rose, Daisy Boo, Petal Blossom og Buddy Bear med.

Kendiskok er blevet far for femte gang

I 2014 har han været aktuel i to forskellige madprogrammer.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu