Kendispar i bizar baby-byttehandel

torsdag d. 26. november 2015 kl: 8. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Den skandaleombruste svenske stjerne Mikael Persbrandt er en darling i dansk film.

Den skandaleombruste svenske stjerne Mikael Persbrandt er en darling i dansk film. Foto: MARTIN LEHMANN/POLFOTO

Sanna Lundell, der er kærester med skandaleskuespilleren Mikael Persbrandt, forlanger en million, hvis hun skal føde ham endnu et barn.

– Hvis vi skal have et barn til, vil jeg have en million kroner for det.

Sådan lyder det opsigtsvækkende krav fra journalisten og bloggeren Sanna Lundell, der danner par med den svenske stjerneskuespiller og ballademager Mikael Persbrandt.

Afsløring: Mariah Carey lider af psykisk sygdom

Lundell afslørede sin og Persbrandts bizarre byttehandel i programmet “Mom Enough” tirsdag til stor undren hos de øvrige medvirkende.

– Det lyder måske vanvittigt, og de fleste griner, når de hører det, men jeg har sagt til Mikael, som virkelig gerne vil have et barn mere, at jeg i så fald skal have en million for det, siger Lundell og uddyber det bizarre babybytte:

– Det er for at sætte forældreskabet lidt i perspektiv i forhold til, hvad man som forælder taber rent økonomisk ved at få et barn. Udgiften ved at få et barn løber op. Det koster mindst et helt års indtægt at finansiere mad, tøj og at skulle opfostre barnet, lyder det fra Lundell, der altså kræver en million kroner af Persbrandt for at gå hjemme det første års tid med deres potentielle tredje barn.

– Vi har kæmpet som dyr

37-årige Sanna Lundell har dannet par med den 52-årige baryler siden 2005, og sammen er de forældre til to sønner, Igor og Lo, men hvis børneflokken skal udvides, må Persbrandt altså punge ud til fruen.

Parret har været sammen i ti turbulente år, selvom de ifølge Lundell har slået op over 20 gange på grund af blandt andet Persbrandts misbrug af stoffer og til tider utilregnelige opførsel.

– Vi har kæmpet som dyr og været til utallige parterapi-sessioner. På et tidspunkt kunne jeg ikke trække vejret. Jeg troede, jeg var ved at få et hjerteanfald og var ved at dø, men jeg ville have meget svært ved at gå fra ham, og han ville også have svært ved at gå fra mig, fortalte hun tidligere på året om deres forhold i et interview med Aftonbladet.

Mikael Persbrandt har medvirket i flere både internationale og også danske film – den alsidige skandalestjerne kan både skrive “Hobbitten” og “Hævnen” på CV’et.

Berygtet skuespiller sviner stjerne-kollega til

Se hele indslaget med Sanna Lundell her.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu