Kendisser afslører: Min mærkeligste julegave

mandag d. 23. december 2013 kl: 8. 03 Af: Ritzau Fokus
 
Simon Makienok skal ud og finde en god gave til Ibi Støving i år.

Simon Makienok skal ud og finde en god gave til Ibi Støving i år. Foto: FLINDT MOGENS Polfoto

En malkeskammel, tomater på dåse og en ravhalskæde er blot nogle af de mærkelige gaver, landets kendte har revet papiret af juleaften.

Den ligger under juletræet og frister. Omsvøbt i glitrende gavepapir og med sirligt snoet gavebånd om sig. Smuk ser den ud, og så meget desto større er skuffelsen, når indholdet ikke lever op til det fine ydre.

Det kan nemlig være mere end almindeligt svært at skjule skuffelsen, når den flotte julegave viser sig at indeholde noget så usexet som en malkeskammel. Eller bacontandpasta.

Det kan landets kendisser tale med om. Mindet om den mærkeligste julegave står nemlig ganske klart i hukommelsen.

Vild Med Dans-værtinden Sarah Grünewald fik som ganske ung en halskæde, som ramte helt ved siden af.

Vild med dans-værtinde: -Jeg hviler mere i mig selv nu

– Da jeg var 17 år fik jeg en ravhalskæde af min daværende kæreste. Den faldt altså slet ikke i god jord, for jeg er bare ikke en ravpige, konstaterer hun.

Den morgenfriske værtinde Ida Wohlert fra Go’ morgen Danmark havde også svært ved at finde den rigtige grimasse, da bedsteforældrene havde fundet en julegave, som de mente “lige var Ida”.

– Men det var det bare slet ikke. Mine bedsteforældre havde nemlig købt en eller anden fin malkeskammel, og jeg vidste bare, at den ville jeg aldrig komme til at bruge, siger hun.

Den danske DJ Kato fik et år en noget særpræget gave af sin kammerat, fortæller han.

– Han havde købt tandpasta med baconsmag til mig. Det var altså en ret mærkelig gave, men den var faktisk også god. Jeg har godt nok ikke brugt den, så jeg tror faktisk, at jeg selv kunne finde på at tage den med til pakkelegen i år.

Ibi Støving, der er vært på Go’ morgen Danmark, har svært ved at komme i tanke om den mærkeligste julegave, hun har fået.

– Jeg er enten meget specifik, eller også siger jeg, at jeg ønsker mig en oplevelse. Og når man ønsker sig en oplevelse, må man leve med, at man nogle gange kommer ind og se opera eller får en gåtur ude i anemonerne.

Men et år glemte værtinden tilsyneladende at være specifik eller oplevelsesorienteret i sine ønsker. I hvert fald fik hun en julegave, som fik kinderne til at blusse, da papiret blev flået af.

– Jeg kan ikke sige, hvad det var. Det kan jeg bare ikke. Men det var en meget pervers gave, jeg fik af min daværende kæreste, og det var meget akavet at pakke dem op sammen med familien, fortæller hun med et smil.

En gave med frække undertoner har også engang været under træet hos hitmageren Shaka Loveless.

– Jeg fik en pakke kondomer af en mine venner. Jeg ved ikke hvorfor, man det var ret syret, siger han og griner.

Sangerinden Stine Hjelm fra Electric Lady Lab har også prøvet at få en gave, hun bestemt ikke havde ønsket sig.

TV2 afslører: -Derfor får Christiane comeback

– Der var et år, hvor vi aftale at vi skulle have en masse gaver ind under træet, så jeg har fået tomat på dåse bare for hyggens skyld, fortæller hun.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu