Kendisser flokkedes til stjerne-begravelse

søndag d. 10. december 2017 kl: 10. 00 Af: Jørgen Rosengren

Flere kendte danskere var mødt op i kirken til et sidste farvel til fodbold-legenden.

Henning Jensen er død efter kort tids sygdom. Han blev 68 år.

Lørdag blev han bisat i Hammer Kirke, der var fyldt til bristepunktet af kendte danskere.

Maradona efter rygter om indlæggelse: Jeg har det fint

Det kan du se i galleriet over artiklen.

– Det varmer at se så mange af min fars venner og bekendte i dag. Det er rart at tænke på midt i sorgen. Det gør mig også stolt, for vi skal have lov til at hylde min far, fortalte Henning Jensens datter Susanne til BT.

I sin sportskarriere nåede nordjyden vidt omkring i det store udland, og han har således spillet med nogle af de allerstørste stjerner fra den periode i europæisk fodbold. Den engang så vævre midtbanespiller blev allerede udtaget til det danske landshold uden nogensinde at have spillet en kamp på divisionsniveau.

Han havde slået sine folder i Nørresundby som seriespiller.

“Fodboldenglen”

Billedet af en flyvende Henning Jensen prydede forsiden af Hans-Jørgen Nielsens roman “Fodboldenglen”.

Den spanske storklub Real Madrid ærede onsdag aften den tidligere danske fodboldstjerne. Henning Jensen blev mindet på Santiago Bernabeu før Real Madrids hjemmekamp mod Borussia Dortmund i Champions League.

De to klubbers spillere stod stille på grønsværen, mens et stort billede af Henning Jensen blev vist på storskærmen, og et stykke musik blev spillet på det enorme stadion.

Efter ceremonien lød der klapsalver på stadion, og til selve kampen var Real Madrids spillere iført sørgebind.

VM-stjernes kone: -Nico er forkælet

Den danske angriber spillede for Real Madrid fra 1976 til 1979, og han var med til at vinde to spanske mesterskaber med klubben.

AGF har ligeledes meddelt, at Henning Jensen vil blive mindet. Det sker, når AGF søndag møder Brøndby på udebane i Superligaen samt i forbindelse med aarhusianernes næste hjemmekamp mod Sønderjyske i februar.

Del din kommentar

Forsiden lige nu