Kendisser flygter fra vinterkulde: Se hvor de tager hen

onsdag d. 10. december 2014 kl: 8. 06 Af: Ritzau Fokus
 

Verdenskortet er bredt repræsenteret, når de danske kendisser tager forskud på juleferien med alt fra sol, strand, shopping og skøjtebane.

Med nedadgående temperaturer har flere danske kendisser spejdet efter at komme lidt væk fra det grå og kolde Danmark – både for at arbejde og slappe af.

‘Vild med dans’-værtinden Sarah Grünewald er sammen med sin mand på kærlighedstur i den britiske hovedstad London, men en omgang influenza har dog holdt den 30-årige model i sengen de første par dage, fortæller hun på sin Instagram.

Tv-vært er gravid igen

– I dag er jeg på benene, stadig sløj, men ikke for sløj til at købe julegaver og hygge med min dejlige mand, skriver hun blandt andet til kærestebilledet med ordene “London-baby.”

Også Asien og Nordamerika har dansk visit.

Pop-darlingen Christopher er i øjeblikket i Asien på arbejdstur, og det samme er den tidligere tennisspiller Frederik Fetterlein.

Christopher er i Shanghai, mens Fetterlein hygger sig i Thailands hovedstad Bangkok, hvor den både står på fornøjelser og forpligtelser. Det fremgår af deres respektive Instagram-profiler, hvor særligt 44-årige Fetterlein har delt solbeskinnede billeder.

– Dejligt med lidt sol inden mødet, skriver en solslikkende Fetterlein til billedet, som han ledsager med ordene: “Bangkok,” “hygge,” “sol”, “møder” og “venner.”

Christopher har også delt billeder af mere professionel karakter – den 22-årige hjerteknuser har nemlig været på fotooptagelse i den kinesiske millionby.

Omvendt køligt har den gravide tv-værtinde Lisbeth Østergaard det. Hun er i den amerikanske storby New York med sin kæreste, hvor de har været omkring Rockefeller Center med skøjtebane og kæmpe, lysende juletræ.

– Hvis man ikke var i julestemning i forvejen…, skriver hun på sin Instagram-profil.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu