Kendisser i sorg: Hylder afdød skuespillerinde

torsdag d. 29. december 2016 kl: 9. 32 Af: Ritzau Fokus

En lang række kendisser tager en rørende afsked med skuespillerinden Debbie Reynolds på de sociale medier.

På de sociale medier har en lang række internationale berømtheder de seneste dage taget en rørende afsked med Star Wars-skuespillerinden Carrie Fisher, der tirsdag døde efter at have fået et hjertestop.

Sent onsdag aften ramte endnu et dødsfald Hollywood, da den 84-årige skuespillerinde Debbie Reynolds, der er mor til Carrie Fisher, gik bort.

Kendisser begræder tabet

Det har igen fået en lang række kendisser til tasterne, hvor de begræder tabet over skuespillerinden og hylder hende for de mange filmpræstationer.

Blandt de talrige stjerner, der udtrykker deres sorg på de sociale medier, er skuespilleren og filminstruktøren William Shatner.

– Debbie Reynolds var en af Hollywoods sidste royale. Det knuser mit hjerte, at hun er væk. Jeg håber, at min sorg er slut for 2016, skriver han på Twitter.

Også tv-værten Ellen DeGeneres har skrevet en sorgfyldt besked på det sociale medie, hvor hun også sender sin støtte til familien.

Fans siger farvel til Star Wars-stjerne og mor

– Jeg kan ikke forestille mig, hvad Carrie Fishers og Debbie Reynolds’ familie går igennem i denne uge. Jeg sender al min kærlighed, skriver hun i en opdatering.

Den amerikanske tv-vært Larry King har tidligere haft Debbie Reynolds i studiet, og på Twitter hylder han nu skuespillerinden, der var kendt for storfilmen “Singing in the Rain”.

– Debbie Reynolds var ren klasse. Hun var kærlig, talentfuld, smuk og kunne ikke synke. Jeg har ondt af alle, der aldrig fik chancen for at møde hende, skriver han.

Skuespilkollegaen Albert Brooks, der spillede Debbie Reynolds søn i filmen “Mother”, er også i stor sorg over skuespillerindens død.

– Debbie Reynolds. En legende og min filmmor. Jeg kan ikke forstå, at dette skete en dag efter Carrie, skriver han og sender sin støtte til familien.

Skuespillerinden, der blev nomineret til en Oscar for bedste kvindelige hovedrolle i filmen “The Unsinkable Molly Brown”, blev onsdag aften hasteindlagt på Cedars-Sinai hospitalet i Los Angeles.

Rørende afsked: Prinsesse Leia og mor begravet sammen

Sent onsdag aften døde hun, hvilket blot var én dag efter, at hendes datter Carrie Fisher gik bort.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu