Kendt barnestjerne får revet finger af i voldsom ulykke

mandag d. 3. oktober 2016 kl: 8. 52 Af: Ritzau Fokus

Det gik helt galt, da Lindsay Lohan skulle fortøje en båd. Heldigvis fandt hun stumpen og fik den syet på.

Det gik grueligt galt, da Lindsay Lohan, der begyndte sin karriere som en af Disneys helt store stjerner, i weekenden skulle fortøje en båd.

Den 30-årige skandaleskuespillerinde fik nemlig sin finger så voldsomt i klemme, at den blev revet af.

Takket være hurtig hjælp lykkedes det lægerne at sy stumpen på igen, og i øjeblikket er den forhenværende Disney-darling ved at komme sig efter den omfattende operation.

– Jeg mistede faktisk halvdelen af fingeren, men heldigvis fandt vi stumpen. Jeg er lige blevet opereret, og det gør så ondt, siger hun i en Snapchat-video ifølge mediet Entertainment Weekly.

Her kan man se skuespillerindens ringfinger på venstre hånd være kraftigt indbundet.

Ferie-mareridt: Stjerne bidt af en slange

– Det er resultatet, når jeg forsøger at fortøje en båd på egen hånd. Min stakkels finger, lyder det fra Lohan, som også har lagt meldingen ud på sin Twitter-profil.

I Europa med russisk rigmand

Skuespillerinden nævner ikke, hvor ulykken er sket henne i verden, men over sommeren har hun befundet sig i Europa sammen med sin daværende forlovede, den unge russiske rigmand Egor Tarabasov.

Skuespillerinde stjal billedet med fræk kjole

Gennem det korte forhold delte parret flittigt billeder ud fra deres romantiske sejlture, men efter få måneders hæsblæsende romance brød den 30-årige skuespillerinde forlovelsen med den 23-årige russer under heftig ballade i slutningen af juli.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu