Kendt bassist overlever hjerne-operation

fredag d. 14. juni 2013 kl: 12. 57 Af: Ritzau Fokus
 

Gruppen Mumford & Sons vandt to Grammy-priser i starten af i år, blandet andet for årets bedste album - Ted Dwane ses yderst til venstre. Foto: Photo by Matt Sayles/Invision/AP / POLFOTO

Ted Dwane fra Mumford & Sons måtte hasteopereres i hjernen på grund af blodansamling, men er nu i bedring.

Onsdag kom det frem, at den 28-årige bassist Ted Dwane fra det britiske succesband Mumford & Sons måtte hasteopereres i hjernen, fordi lægerne havde fundet en blodansamling.

Nu er den 28-årige bassist i bedring. Det fortæller hans far John til den britiske avis The Sun.

– Det har været forfærdeligt bekymrende, men han har klaret det fint, og vi er bare glade for, at han er i god behold. Vi er alle sammen meget lettede, siger Ted Dwanes far.

Winston Marshall, der spiller banjo i Mumford & Sons, fortæller også på det sociale medie Twitter, at den 28-årige bassist har klaret operationen fint.

– Ted kommer sig godt efter operationen. Han er en tapper lille dreng. Tak for al støtten. Vi er meget taknemmelige, skriver Marshall.

Mumford-bassisten blev scannet, fordi han havde følt sig utilpas i nogle dage. Her konstaterede lægerne, at der sad en alvorlig blodansamling i hjernen.

Mumford & Sons har som følge af Ted Dwanes operation måttet aflyse koncerter i Dallas, Woodlands og New Orleans i USA. Men af bandets hjemmeside fremgår det, at de regner med at spille sommerens øvrige koncerter.

Blandt andet er Mumford & Sons booket til Storbritanniens største festival, Glastonbury, i slutningen af juni.

/ritzau/

Del din kommentar

Forsiden lige nu