Kendt clairvoyant spår kendte danskere

lørdag d. 14. november 2015 kl: 10. 00 Af: Elo Christoffersen
 
Musiker Sanne Salomonsen, skuespiller Søs Egelind og stylist og frisør Dennis Knudsen er nogle af de kendte danskere, som har benyttet sig af Anne-Marie Østersøs helt særlige evner. Pressefoto.

Musiker Sanne Salomonsen, skuespiller Søs Egelind og stylist og frisør Dennis Knudsen er nogle af de kendte danskere, som har benyttet sig af Anne-Marie Østersøs helt særlige evner. Pressefoto.

Hun har vist vejen til kærligheden, afsløret utroskab, forudsagt graviditeter samt rådgivet kendte danskere og erhvervsfolk i livets store beslutninger. Her er bogen om Anne-Marie Østersøs fascinerende liv.

Clairvoyant Anne-Marie Østersø lever af at fortælle, hvad hun ser. Det er hendes kald her i livet at give sin viden og sine syn videre. Gennem tiden er flere end 20.000 danskere blevet spået af Anne-Marie, og flere af landets største stjerner og erhvervsfolk spørger Anne-Marie til råds, ligesom hun bliver opsøgt af mennesker i dyb sorg og mennesker der står i svære dilemmaer.

Dennis Knudsen har ondt i knæet: -Håber bare, jeg når det

I ”Clairvoyanten – mit liv som jeg ser det” fortæller Anne-Marie Østersø historien om hendes fascinerende liv, sit kald og sin unikke evne til at opnå indblik i andre menneskers liv. Både om sine utrolige oplevelser som clairvoyant og om sine egne personlige tragedier, glæder og kærlighedshistorier.

Fik kontakt til den anden side som 6-årig

Kontakten til den anden side oplevede hun første gang som seksårig, mens hun først blev mere klar over sin skæbne som 14-årig.

– Jeg var seks år, da jeg mistede ham. Men selv om han ikke var der, talte jeg med ham. Nogle gange gjorde jeg det højt. Andre gange lydløst i mit hoved. Egentligt følte jeg ikke, at der var noget mærkeligt ved vores samtaler, selv om den ene part var død, står der blandt andet i bogen.

Et andet sted står der:

– Jeg lå i min seng og skulle netop til at falde ind i søvnen, da jeg pludselig fik en overvældende ud af kroppen-oplevelse. Det var som om en del af mig svævede ud af kroppen og hang over min seng. Det var der mest skræmmende øjeblik, og jeg skreg helt nede fra maven.

Kendte bruger clairvoyanten

Musiker Sanne Salomonsen, skuespiller Søs Egelind og stylist og frisør Dennis Knudsen er nogle af de kendte danskere, som har benyttet sig af Anne-Marie Østersøs helt særlige evner:

Dennis Knudsen har fået stjålet sin bil: -Nogle idioter

– Jeg har kendt Anne-Marie i 15 år, og hun har guidet mig gennem forskellige ting i mit liv. Når jeg har haft voldsomme perioder med depression og angst, har Anne-Marie i store træk kunnet se, hvornår det stoppede igen. At der var en vej ud på et tidspunkt, siger Dennis Knudsen.

I bogen hjælper Anne-Marie læseren med at bruge sine egne clairvoyante evner og giver råd og vejledning til at tyde symboler og farver samt lære sig selv at kende gennem tarotkort.

Del din kommentar

Forsiden lige nu