Kendt cougar og popdreng udvider familien

onsdag d. 13. juli 2016 kl: 7. 07 Af: Ritzau Fokus
Cheryl Fernandez-Versini and Liam Payne at Sexy Fish
Cheryl Fernandez-Versini og Liam Payne har udvidet tosomheden med en lille hund. Foto: Scanpix (Arkivfoto)

Den tidligere X Factor-dommer Cheryl Fernandez-Versini på 33 år og One Direction-stjernen Liam Payne på 22 år har fået en lille hund.

11 års aldersforskel er ingen hindring for Cheryl Fernandez-Versini og Liam Payne.

Den 33-årige tidligere X Factor-dommer og den 22-årige One Direction-stjerne er så stormende forelskede i hinanden, at de to nu har udvidet tosomheden med en lille hund.

Stjerner hylder deres mænd: De bedste fædre

– Vores nye familiemedlem. Han er mere end nuttet. Hunden er også sød, joker Fernandez-Versini til et Instagram-billede af Liam Payne, der har den lille hund stående på sin brystkasse.

Cheryl Fernandez-Versini har tidligere været gift med den engelske landsholdsspiller Ashley Cole og er teknisk set stadig gift med den franske forretningsmand Jean-Bernard Fernandez-Versini.

I starten af året faldt hun dog for den 11 år yngre hjerteknuser, og parret stod officielt frem sammen på den røde løber til et gallaarrangement i Paris i maj måned.

Parret havde dog allerede mødt hinanden tilbage i 2008, da han var blot 14 år gammel, og hun var 25 somre. Det skete, da Fernandez-Versini sad i dommerstolen på den britiske udgave af X Factor, hvor Payne gik til audition.

Den unge fyr fik et afslag, men vendte tilbage to år senere, hvor han sammen med fire andre unge gutter blev sat sammen i boybandet One Direction.

Sammensætningen stod X Factor-skaberen Simon Cowell blandt andet bag, og han har senere udtrykt sin begejstring over det nye kærestepar.

– Jeg var til en middag sammen med dem, og de opførte sig som to forelskede teenagere. De var så søde, glade og afslappede sammen, sagde han til avisen The Sun i februar.

One Direction-stjerne jubler: -Jeg er blevet far

Se Cheryl Fernandez-Versinis billede af Payne og hunden her:

Our new family member 🐶😁😍😭 he is beyond cute.. 😩 the dog is adorable too 😏 @toosmallforteacups thank you ❤️

A photo posted by Cheryl (@cherylofficial) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu