Kendt dansker skal i fængsel for voldtægt af 13-årig

tirsdag d. 1. maj 2018 kl: 14. 55 Af: Peter Koch
Hammer
Dommen lød på fængsel.

Dommen lød på tre års fængsel

Casper Rieper-Holm, der på Newsbreak.dk måskes huskes som Casper Ludvig Christian Kastrup Augustinus, fra programmet “En Fremmed Flytter ind,” er ved retten i Aalborg blevet idømt tre års fængsel for at voldtage en bare 13-årig pige.

Det skriver TV2 Nord. 

Casper Rieper-Holm har været gennem mediemøllen flere gange, blandt andet da TV2 – og radioprogrammet Third Ear  – fortalte historien om, hvordan han snød og narrede Amanda Kastrup til at tro, at han var en del af en meget, meget rig familie. Sandheden gik op for Amalie, da hun af sin bank fik fortalt, at Casper havde lånt store beløb i hendes navn.

Det var dumt og latterligt

Ved Retten i Aalborg var Casper Rieper-Holm tiltalt for både voldtægt og blufærdighedskrænkelse. Han nægtede sig skyldig i voldtægt, men dømt blev han, og i forbindelse med sagen kom der flere tragiske detaljer frem om de konsekvenser, Caspers voldtægt af en 13-årig pige havde.

Selv havde den tiltalte følgende at sige om den tid, han tilbragte mellem marts og juni 2016, hvor han altså blandt andet voldtog en 13-årig pige:

– Det var dumt og latterligt. Jeg var påvirket af piller og joints i den periode, forklarede han i retten, ifølge TV2 Nord. 

Del din kommentar

Forsiden lige nu