Kendt dj røg på hospitalet efter trafikulykke

søndag d. 22. maj 2016 kl: 11. 00 Af: Ritzau Fokus
Calvin Harris, der danner par med sangerinden Taylor Swift, var involveret i en bilulykke fredag aften.
Calvin Harris, der danner par med sangerinden Taylor Swift, var involveret i en bilulykke fredag aften. Foto: John Shearer/Polfoto

Den kendte dj Calvin Harris var involveret i en bilulykke fredag aften og røg efterfølgende på hospitalet.

Den kendte dj Calvin Harris røg en tur på hospitalet, efter at han havde været involveret i en bilulykke i Los Angeles fredag aften.

Musikeren, der står bag numre som “How deep is your love” og “Blame”, var på vej til lufthavnen, da hans bil kolliderede med en anden, skriver ABC News.

Fik flere skader

Den 32-årige dj fik flere skader, og på lægernes opfordring var musikeren med de skotske rødder nødt til at aflyse weekendens to koncerter.

– Han blev undersøgt af lægerne og havde fået flere skader. Han er blevet udskrevet fra hospitalet og er nu ved at komme til hægterne. Derfor er han ikke i stand til at optræde i Las Vegas og på Hangout Festivalen i Alabama, står der i en pressemeddelelse ifølge ABC News.

Verdenskendt musiker kørt galt - nu varsler modparten et stort sagsanlæg

Bekræftet på Facebook

Ulykken blev også lørdag bekræftet på Calvin Harris’ officielle Facebook-profil, hvor der står, at lægerne har opfordret musikeren til at slappe af i nogle dage. Siden opdateringen på det sociale medie er det væltet ind med beskeder fra fans, der ønsker dj’en god bedring.

Calvin Harris om kærlighedsdrama: Helvedet brød løs

Musikeren, der danner par med den populære sangerinde Taylor Swift, var passager i bilen, da en anden bilist kørte over i den anden vejbane og kolliderede med Harris’ SUV.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu