Kendt DR-vært siger sit job op

torsdag d. 17. august 2017 kl: 13. 13 Af: Elo Christoffersen
87612064
Thomas Skov har sagt jobbet op hos DR. Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR (Arkivfoto)

Efter ni år er det slut. Den kendte radio- og tv-vært har sagt sit job op hos DR.

Radio- og tv-vært Thomas Skov har sagt sit job op hos Danmarks Radio (DR).

Danske kendte: -Her følte vi os i fint selskab

Det skriver han på sin blog.

Ni år på DR

Thomas Skov har været ansat hos DR i ni år, men nu er det slut.

Årsagen er, at han selv vil være herre over sin tid – og så skal der bruges mere tid sammen med datteren Ellen.

Opsigelsen afleverede han mandag.

Vemodigt

Det er på en måde vemodigt for Thomas Skov, at han har sagt jobbet op. For han har ikke et andet job på hånden.

– Jeg vil bruge tid på mine egne projekter, såsom min kommende tour med Geo, mine foredrag, bloggen, og der er en bog mere på vej og tusind andre ideer, der skal prøves af, skriver Thomas Skov på sin blog.

Fortsætter som freelancer

Han vil stadig være freelancer på DR:

– DR er uden tvivl den bedste arbejdsplads, jeg nogensinde har haft. Jeg er bestemt ikke færdig med at lave tv. Og jeg vil stadig lave radio, men for nu har jeg brug for at ryste lidt op i det hele og få hovedet løftet op fra sovepuden, som sådan et fast job kan være. Og jeg vil stadig ses med DR i ny og næ, bare ikke hver dag længere, skriver Thomas Skov.

Det er ikke lykkedes Kendte.dk, at få en kommentar fra Thomas Skov.

Del din kommentar

Forsiden lige nu