Kendt eks-rocker forlader Danmark

søndag d. 17. juli 2016 kl: 12. 08 Af: Elo Christoffersen

Eks-rocker Brian Sandberg har taget en beslutning. Han forlader Danmark.

Eks-rockeren Brian Sandberg forlader Danmark. Det er en beslutning han søndag har offentliggjort på Facebook:

– Efter nøje overvejelse, og total opbakning fra mine nærmeste. Vil jeg i den nærmeste fremtid, forlade mit ellers så elskede Danmark. Kampen for at blive en “normal” borger, bliver meget længere kamp end jeg havde forventet.

– Derfor er min beslutning intakt, og jeg vil søge nye udfordringer andet sted i Verden. Tusinde tak til alle jer her på Facebook. Jeg vil selvfølgelig være at finde her på dette fantastiske sociale medie fremover, skriver Brian Sandberg på Facebook.

Brian Sandberg: -Derfor forlader jeg Danmark

Brian Sandberg blev både smidt ud af rockergrupperne Hells Angels og Bandidos.

Brian Sandberg: Fortjente måske at dø?

Brian Sandberg forsøgte at blive en ganske almindelig borger og havde også fået et job som skraldemand. Men kampen for at blive en “normal” borger blev altså en langt sejere kamp en forventet for Brian Sandberg.Del din kommentar

Forsiden lige nu