Kendt hjerteknuser drak presset væk

søndag d. 22. maj 2016 kl: 17. 00 Af: Ritzau Fokus
Zac Efron har i dag fået styr på sit liv.
Zac Efron har i dag fået styr på sit liv. Foto: Jacques Brinon/AP

For tre år siden følte teenageidolet Zac Efron sig så presset, at han dulmede dæmonerne med alkohol.

Som ung teenager fik Zac Efron sit helt store gennembrud i de storhittende ungdomsfilm “High School Musical”, men under overfladen krakelerede facaden.

Disney-stjernen er endelig blevet voksen

Det massive mediepres pressede den unge skuespiller ud i et alkoholmisbrug, som det har været meget hårdt at komme over uden at falde i igen, fortæller den nu 28-årige stjerne i et åbenhjertigt interview med Elle.

– For tre år siden var min morgenrutine den, at jeg stod op og googlede mig selv. Jeg droppede mine elskede hobbyer som at surfe og skateboarde af frygt for at blive forfulgt.

– Jeg fandt dog efterhånden ud af, at man ikke lever sit eget liv ved at kigge på sig selv gennem andres øjne. Men jeg var slet ikke mig selv, erkender den unge skuespiller over for modemagasinet.

Zac Efron fandt en udvej i struktur

Det unge teenageidol dulmede presset med drinks, ind til han indså, at struktur hjalp ham frem for at være konstant snaldret.

– Mere struktur blev udvejen for mig. Det fik mig til at indse, at man får det ud af livet, som man lægger i det. Alt handler om balance, lyder det fra skuespilleren.

OL-gymnast overraskes med kys af Zac Efron

Zac Efron kan i øjeblikket ses i de danske biografer i komedien “Bad Neighbours 2”, og fra den 4. august er han igen klar til at knuse endnu flere pigehjerter, når filmen “Mike and Dave Need Wedding Dates” får dansk premiere.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu