Kendt komiker hylder konen med stor tatovering

tirsdag d. 8. august 2017 kl: 21. 56 Af: Ritzau Fokus
Christian Fuhlendorff
Christian Fuhlendorff har fået tatoveret motivet af sin kone, Karina Feldborg, på armen som en superheltinde. Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix (Arkivfoto)

Christian Fuhlendorff har fået tatoveret motivet af sin kone, Karina Feldborg, på armen som en superheltinde.

Christian Fuhlendorff har fået forenet sin store interesse for superhelte med sin enorme kærlighed til sin kone, Karina Feldborg, på en tatovering.

På Instagram har den 34-årige kendte komiker hevet ærmet op og viser sin tatovering frem, der forestiller Karina Feldborg som en superheltinde.

– Min kone synes nogle gange, min interesse for superhelte bliver for meget – figurer, tegneserier, sengetøj – men af en eller andet grund har hun ikke noget imod min tatovering (psst, det er min kone som superwoman), skriver han til billedet.

Mødtes efter kontakt på Facebook

Over for Alt for damerne fortalte Christian Fuhlendorff i oktober 2012, at han mødte Karina Feldborg, efter at hun havde kontaktet ham på Facebook for at spørge om nogle billetter til et show og sætte ham op med en veninde.

Men Fuhlendorff faldt selv for den otte år ældre Karina Feldborg.

Kendt komiker indlagt med mystisk sygdom

– Jeg faldt for Karinas store smil og hendes betænksomhed. Hun er enormt kærlig. Vi har nogle stærke personligheder, og hun er faldet ind i min familie som en brik, der manglede, sagde han til Alt for damerne i oktober 2012.

I dag er Christian Fuhlendorff og Karina Feldborg gift og har en søn og en datter sammen.

Se billedet af tatoveringen her:

Min kone synes nogen gange min interesse for superhelte bliver for meget. Figurer, tegneserier, sengetøj, men af en eller andet grund har hun ikke noget i mod min tatovering (psst, det er min kone som superwoman). Tak skal til @special_j. Du er awesome! P.s jeg spænder ikk'!

Andreas Bo: -Jeg er vild med dette hold

A post shared by fuhlendorff (@fuhlendorff) on

Del din kommentar

Forsiden lige nu