Kendt komiker: -Jeg skal være far

lørdag d. 9. juli 2016 kl: 20. 13 Af: Ritzau Fokus
Russell Brands ekskone, Katy Perry, var ikke parat til at få børn - det er komikerens nye kæreste heldigvis.
Russell Brands ekskone, Katy Perry, var ikke parat til at få børn - det er komikerens nye kæreste heldigvis. Foto: Colourbox/Colourpress.com

Russell Brand dumpede Katy Perry over sms, fordi hun ikke ville have børn. Det vil hans nye kæreste godt.

Der kom ikke nogen børn ud af ægteskabet med sangerinden Katy Perry, men nu skal den skrukke Russell Brand alligevel endelig være far, for hans nyfundne kærlighed, modellen Laura Gallacher, venter nemlig parrets første fælles barn.

Det afslører den 41-årige komiker nu på Instagram under blandt andet hashtagget “forældreskab”.

– Okay så. Min mor kom med denne bog. Tid til at blive klar!, skriver han til billedet, hvor hans stirrende øjne titter op fra en bog, der bærer titlen “Den vordende fars håndbog”.

Katy Perrys kontroversielle komiker-eksmand gifter sig igen

Netop børn var en af grundene til, at Russell Brand og Katy Perry gik fra hinanden i 2011 efter blot 14 måneders ægteskab.

– Russell ville virkelig gerne have, at jeg også skulle få lyst til at få børn, men jeg vidste, at jeg ikke var klar, sagde sangerinden til magasinet Marie Claire i december 2013.

– Hvis jeg fik et barn, vidste jeg, at jeg blev nødt til at ofre nogle ting – jeg blev eksempelvis nødt til at være mere hjemme. Jeg ville gerne have børn, men jeg var ikke klar til det, lød det fra “I Kissed a Girl”-sangerinden.

Faktisk var diskussionen om børn så heftig, at Brand til sidst droppede Perry over sms og informerede hende om, at han havde søgt skilsmisse.

– Han var en nærmest magisk mand, da jeg mødte ham, og jeg var så forelsket i ham, da vi giftede os.

– Men jeg har ikke hørt fra ham, siden han sendte mig en sms nytårsaften den 31. december 2011 og skrev, at han havde begæret skilsmisse, rasede Perry efterfølgende i et interview med magasinet Vogue i sommeren 2013.

Komiker foragtede Katy Perrys plastik-livsstil

Nu får Russell Brand så sit største ønske opfyldt. Se afsløringen her:

Right then. My Mum bought me this. Time to get ready! #trewlit #bookstagram #parenting

A photo posted by Russell Brand (@trewrussellbrand) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu