Biografejer boykutter kendt skuespiller

tirsdag d. 27. august 2013 kl: 19. 38 Af: Ritzau Fokus
 

En biografejer i Kentucky nægter således at vise dramaet, fordi skuespillerinden Jane Fonda indtager rollen som Nancy Reagan. Foto: AP/EVAN AGOSTINI  / POLFOTO

Legendarisk skuespillerinde: -Jeg er blevet voldtaget

En biografejer i Kentucky i USA nægter at vise filmen “The Butler”, fordi Jane Fonda har en rolle i den.

Filmen “The Butler”, der handler om en mand, der i mange år arbejdede som tjener i Det Hvide Hus under skiftende præsidenter, har mange ventet på i spænding.

Den er nemlig spået til at være en af de helt store trækplastre i biograferne i år, men det er ikke alle, der har glædet sig til at filmen kom på det store lærred.

En biografejer i Kentucky nægter således at vise dramaet, fordi skuespillerinden Jane Fonda indtager rollen som Nancy Reagan.

Det er skuespillerindens modstand mod Vietnamkrigen, der har gjort hende upopulær hos biografejeren. Hun var nemlig en af krigens mest aktive modstandere, mens biografejeren, Ike Boutwell, deltog i krigen, hvor han trænede amerikanske kamppiloter.

Han mener, at skuespillerindens protester mod krigen gør hende til landsforræder.

– Jeg har trænet hundredvis af piloter og mange af dem, har Ms. Fonda heppet på og klappet af, mens de blev skudt ned, siger han til The News-Enterprise.

Jane Fonda presset til plastikkirurgi

“The Butler”, der er instrueret af Lee Daniels og også har Oprah Winfrey og Forest Whitaker på rollelisten, får premiere i Danmark den 19. september.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu