Kendt skuespiller fra Politiskolen på turné i Danmark

onsdag d. 14. september 2016 kl: 20. 00 Af: Elo Christoffersen

“Man with the 10.000 Sounds” tager på turne i Danmark, og kan opleves på Bremen i København, Tobakken i Esbjerg og Skråen i Aalborg.

Komikeren, beat-boxeren og skuespilleren Michael Winslow, kendt fra filmene “Politiskolen”, en af den internationale comedy-scenes største og mest populære legender, er i Danmark og optræder i denne måned fire gange i Danmark med sit comedy show med masser af lyde.

Hunde der gør, jetfly, helikoptere, en guitarsolo af Jimi Hendrix, knirkende sko, ja forestil dig enhver slags lyd – Michael Winslow kan imitere den så perfekt, at du ikke aner om det er ham eller en optagelse.

Filmene Politiskolen blev hans helt store gennembrud. Et helt helt specielt komisk talent trådte ind på scenen, og han har siden med stor succes optrådt verden rundt med sit eget comedyshow, på tv-shows, i film og naturligvis lavet et utal af voice-over til tv-serier og film.

Det er vildt, det er underholdning, comedy, beat-boxing, et show i udover det sædvanlige med en af 80ernes helt store kultfigurer.

Turnéplan

20. sept Tobakken, Esbjerg
21. sept Bremen Teater, København
22. sept Skråen i Nordkraft, Aalborg
24. sept Skråen i Nordkraft, Aalborg

Del din kommentar

Forsiden lige nu