Kendt skuespillerinde måtte gå i terapi

tirsdag d. 19. november 2013 kl: 10. 36 Af: Ritzau Fokus
 

Jennifer Lawrence virker stærk og selvsikker med den nye, korte frisure, men som barn måtte hun kæmpe med socialangst.

Jennifer Lawrence virker stærk og selvsikker med den nye, korte frisure, men som barn måtte hun kæmpe med socialangst. Foto: Matt Sayles Polfoto

Jennifer Lawrence havde det så dårligt i skolen, at hun måtte gå til psykolog. I sidste ende var det dog noget helt andet, der hjalp hende.

Nybagt mor og tv-dommer: -Biografture er blot et minde

Hun har tusindvis af fans og har i en alder af 23 år allerede vundet en Oscar og medvirket i flere store filmhits som “Hunger Games” og “Silver Linings Playbook”.

Men da hun gik i skole, led Jennifer Lawrence af socialangst, fortæller hun til det franske magasin, Madame Figaro.

– Når min mor fortæller om min tidlige barndom, siger hun altid, at der var et lys i mig, en gnist, der altid inspirerede mig. Men da jeg kom i skole, gik det lys ud. Jeg fandt aldrig ud af, hvad det var. En slags socialangst. Jeg gik til psykolog, men intet virkede, siger den succesfulde skuespillerinde.

Hendes livslyst kom først tilbage, da hun første gang stod på scenen, fortæller hun.

Da J-Laws mor så, hvor meget datteren livede op gennem skuespil, besluttede hun at støtte hende på alle mulige måder.

Penge fra u-landskalenderen skal gå til syriske børn

– Endelig fandt jeg en måde at åbne døren til en verden, som jeg forstod, som var god for mig og som gjorde mig glad, fordi jeg følte, at jeg var dygtig til noget, hvor jeg før følte mig værdiløs, fortæller Jennifer Lawrence.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu