Kendt skuespillers søn døden nær

onsdag d. 15. august 2018 kl: 14. 12 Af: Jørgen Rosengren

Lægen kaldte ham 'Miraklet fra Hvidovre'.

Tirsdag blev han 19, Sylvester Espersen Byder, søn af skuespillerinden Anne Sofie Espersen og skuespiller Søren Byder. At han i det hele taget nåede sin et års-fødseldag, er et mirakel.

Det fortæller den unge mands mor i et opslag på Instagram, hvor hun beskriver Sylvesters fødsel på Hvidovre Hospital.

Dansk skuespiller springer ud som tv-vært

“De første mange timer vidste vi ikke om vi måtte beholde dig og tiden holdt op med at gå. Du var det man kalder svært asfyktisk -havde ikke fået ilt nok under fødslen og du var slap, bleg og man begyndte at tale om der skulle komme en præst”, starter opslaget.

I den kommende tid var familien præget af chok, lykke og ulykke, som det bliver beskrevet.

Miraklet fra Hvidovre

Som om en gud holdt hånden over den lille fyr og familien, blev Sylvester stærkere og stærkere, og efter tre uger blev han udskrevet.

Efter et år fyldt med kontroller kunne alle endelig ånde lettet op: Sylvesters journal blev lukket. På den skrev lægen:

Miraklet fra Hvidovre.

Tirsdag blev han 19.

Sådan fejrede de danske kendisser sankthans

“Uden dig findes kun ingenting. Jeg elsker elsker elsker dig. ❤”, slutter opslaget.

For 19 år siden kom der en lille dreng til verden på Hvidovre Hospital. De første mange timer vidste vi ikke om vi måtte beholde dig og tiden holdt op med at gå. Du var det man kalder svært asfyktisk -havde ikke fået ilt nok under fødslen og du var slap, bleg og man begyndte at tale om der skulle komme en præst. Et chok. Lykke og ulykke i samme rytme. Den dag i august mærkede jeg hele livet på én gang. At alting var forandret… Dagene gik og du blev stærkere og stærkere. Det gjorde vi andre også, for vi havde fået noget at kæmpe for. Troen, håbet og kærligheden. Dig. Du blev udskrevet efter 3 uger, gik til kontrol i månedsvis, for ingen kunne forstå, at de mén man mente du burde ha’, ikke viste sig. Efter et år lukkede man din journal og lægen skrev en tiltel på toppen af papiret. Miraklet fra Hvidovre. Min elskede dreng. Uden dig findes kun ingenting. Jeg elsker elsker elsker dig. ❤️ #myson #mylove @sylvesterbyder #sylle Tillykke 🇩🇰🇩🇰🇩🇰#leo 🦁

A post shared by ANneSOfieESPersen (@ansoesp) on


Del din kommentar

Forsiden lige nu