Kendt skuespillers store chok: Vækket af sin baby der fik kraniebrud

mandag d. 2. januar 2017 kl: 11. 20 Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk
Arrivals - 22nd annual Screen Actors Guild Awards
Eva Amurri (th.), datter af Susan Sarandon (tv.), oplevede et stort chok i november. Arkivfoto: PAUL BUCK/Scanpix

Susan Sarandons barnebarn blev tabt på gulvet og fik en hjerneblødning. Nu åbner moderen op om den traumatiske oplevelse.

Den kendte skuespiller Eva Amurri, der er datter af Susan Sarandon og kendt fra blandt andet Californication, åbner nu op for den store ulykke, der ramte hende og især hendes lille søn Major. I november fik den tre måneder gamle dreng nemlig et kraniebrud og hjerneblødning.

Eva Amurri oplyser i et langt og dybfølt blogindlæg, at hun og hendes mand sov trygt, da et øredøvende skrig rev dem ud af søvnen.

– Vores natplejer faldt i søvn med Major i armene og tabte ham direkte ned på vores hårde trægulv. Min mand Kyle og jeg sov på det tidspunkt, og vi blev vækket af lyden af ​​Majors hoved, der rammer gulvet og det medfølgende hysteriske øredøvende skrig, skriver hun.

24-årig mand forfulgte dansk tv-vært: Endte i uhyggeligt angreb med bil

Lille Major fik kraniebrud og blødning på hans hjerne, hvor efter han lynhurtigt blev transporteret med ambulance til Yale Medical Center, hvor Eva Amurri tilbragte to chokerende dage med drengen, der modtog akut lægehjælp og yderligere tests.

– At sige disse var de mest traumatiske og bange to dage i mit liv er en underdrivelse, skriver hun.

Et lille mirakel

Siden den forfærdelige oplevelse har Eva Amurri efter eget udsagn lidt en del under at have anklaget sig selv for, at ulykken kunne ske. Hun mener selv at have en form for post traumatisk stresssyndrom.

Men, skriver hun, lille Major slap fra sit farlige fald uden alvorlige skader.

– Selv om han fik et brud, et skubbet kranium og blødning, ramte kraniet ikke hans hjerne, og blødningen blev hurtigt lokaliseret. Senere skanninger viste ingen tegn på hjerneskade, og vi blev udskrevet af eksperter med så fremragende en prognose, som vi overhovedet kunne have håbet på.

Rapper med hård kritik efter alvorlig ulykke på Orange Scene: -Det giver ingen mening

Desværre har Majors ulykke betydet for Eva Amurri, at hun ikke længere stoler på andre end sig selv til at tage sig af sine børn. Lige som hun får angstanfald, hver gang Major græder.

Det modtager Amurri nu behandling for.

Del din kommentar

Forsiden lige nu