Kendt springrytter gravid igen

onsdag d. 1. juni 2016 kl: 12. 37 Af: Ritzau Fokus
 

Tina Lund afslører en voksende mave på Facebook. Hun er nemlig gravid med en lillebror eller lillesøster til sønnen Louis.

Babylykken er stor hos springrytteren Tina Lund og den tidligere fodboldspiller Allan Nielsen, der skal være forældre for anden gang. Det skriver den vordende mor på sin Facebook-profil, hvor hun også har lagt et billede op. Her ses en babybule, der endnu ikke er så stor, mens hun er flankeret af sin mand og søn.

For knap fire år kom sønnen Louis til verden, og nu er der altså et barn mere på vej. Dog ved de endnu ikke, om det bliver en lillebror eller en lillesøster.

Rørende klip: Tina Lunds mor møder sit barnebarn

– En dejlig nyhed. Jeg er gravid igen. Vi glæder os meget til snart at finde ud af, om vi skal have en dreng eller en pige, skriver 35-årige Tina Lund efterfulgt at hjertesymboler på Facebook.

Bor i Dubai

I 2013 annoncerede springrytteren, at hun og manden ville pakke taskerne og flytte til Dubai. Her ville hun fortsætte med at jagte titler i ridesporten.

Ud over Louis, som fylder fire år på forældrenes bryllupsdag den 20. august, har Allan Nielsen har tre døtre fra et tidligere ægteskab.

Ærlig Tina Lund om ordblindhed: -Syntes det var pinligt

Se Facebook-opslaget her:

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu