Kendt Star Trek figur bliver genoplivet

søndag d. 12. august 2018 kl: 14. 45 Af: Louise Bennetzen
2018 Vanity Fair Oscar Party - Arrivals - Beverly Hills
Patrick Stewart glæder sig til at blive en del af Star Trek universet igen. Foto: Danny Moloshok / SCANPIX

Efter en pause siden 2002 bliver den ikoniske figur bragt til live igen.

Patrick Stewart bekræftede lørdag, at han vil genoptage rollen som den kendte Kaptajn Jean-Luc Picard i Startrek. Det skriver The Daily Dot.

Hollywood-stjerne drømmer om racerkarriere

Den britiske skuespiller kom med nyheden på Twitter, hvor han skriver, at han glæder sig til at genoplive sin mest kendte TV rolle.

– Jeg vil altid være meget stolt af at have været med i Star Trek: The Next Generation, men da vi blev færdige med den sidste film i 2002, følte jeg oprigtigt at min tid med Star Trek, havde fået en naturlig afslutning, skriver skuespilleren på Twitter og og forstætter:

– Det er derfor en dejlig overraskelse, at jeg nu kan glæde mig til at komme tilbage til Jean-Luc Picard og udforske nye sider af ham. Udforske nyt liv for ham, nu hvor jeg troede det liv var ovre.

Inspiration for mange

I juni blev det annonceret, at CBS var i gang med at udvikle flere Star Trek serier, og der var rygter om, at Stewart ville komme tilbage i hans ikoniske rolle.

Den nye serie vil ikke blive en forlængelse af tidligere Start Trek produktioner, i stedet vil serien udforske det næste kapital i Picards liv.

Serien vil blive vist på All Access, der er en streaming tjeneste fra CBS.

– Igennem årene har jeg følt mig ydmyg ved at høre historier om, hvordan serien har hjulpet folk igennem svære perioder og hvordan Jean-Luc har inspireret så mange til at følge i hans fodspor og udforske videnskab og lederskab, skriver Stewart på Twitter og fortsætter:

– Jeg er klar til at komme tilbage i rollen af samme grund – at udforske og opleve hvilke opmuntrende og reformerende lys han kan kaste på disse ofte mørke tider.

Del din kommentar

Forsiden lige nu