Kendt TV-ansigt sætter Østerbro-lejlighed til salg for svimlende beløb

mandag d. 13. august 2018 kl: 7. 13 Af: Jørgen Rosengren

Du skal have den store tegnebog frem, hvis du vil have fingrene i lejligheden.

I to år har den kendte TV-vært Anders Breinholt og familie boet på Østerbro i en 200 kvadratmeter stor lejlighed.

Zulu Awards: De vandt priserne

Nu er den sat til salg.

Det oplyser Boliga i en pressemeddelelse.

Enten er det ikke længere udsigten over Københavns søer og de knap 200 bolig-kvadratmeter med blandt andet sildebensparket og køkken-alrum, der trækker i den landskendte underholdnings-vært. Ellers har den 45-årige mediemand og fruen Line fundet nye græsgange til familien.

I hvert fald har parret netop sat deres store herskabslejlighed på det indre Østerbro i København til salg.

På den gode side af 10 millioner

Prisen lyder på 10.495.000 kroner, og for det beløb får den nye ejer seks værelser, flere toiletter og badeværelser, bryggers og blandt andet også en brændeovn. Alt sammen i omgivelser der af ejendomsmægleren Danbolig Østerbro-Nordhavn beskrives som helt suveræne til den store familie.

54.000 per kvadratmeter

Kvadratmeterne er da også udbudt til salg en anelse over gennemsnittet i området. Ifølge oplysninger fra Boliga koster en gennemsnit kvadratmeter i Østerbrokvarteret nemlig knap 48.250 kroner, mens Breinholts måske snart tidligere hjem er udbudt til salg for godt 54.000 kroner pr. kvadratmeter.

Anders Breinholt har i adskillige år leveret underholdning til danskerne – blandt andet som radiovært på det nu hedengangne, satiriske program “De Sorte Spejdere” og som vært på det succesfulde late night talkshow “Natholdet”, der har løbet over skærmene siden 2010.

Kendte danskere forvandlet til vilde superhelte

Helt så lang tid har Breinholt-navnet dog ikke nået at stå på døren til Østerbro-lejligheden. Ifølge oplysninger fra Boliga købte parret nemlig kvadratmeterne i november 2016.

Du kan se billeder af Breinholt-boligen HER.

Del din kommentar

Forsiden lige nu