Kendt tv-kok skal være far til fem

lørdag d. 14. maj 2016 kl: 14. 30 Af: Ritzau Fokus

Gordon Ramsay og konen, Tana, venter parrets femte fælles barn, som kommer til verden til september.

Gordon Ramsay og fru Tana har fået hjælp til at undfange tre af parrets ind til videre fire børn.

Gordon Ramsay og fru Tana har fået hjælp til at undfange tre af parrets ind til videre fire børn. Foto: Dan Steinberg/AP

Til efteråret kan Gordon Ramsay kalde sig far til fem.

Den 49-årige tv-kok afslørede til stor overraskelse den forestående familieforøgelse, da han for nylig besøgte James Cordens “The Late Late Show”. Det skriver Hello Magazine.

– Vi har tre piger og en dreng – og en lille ny på vej, fortalte Ramsay foran det jublende publikum.

Ramsays tragedie: Familien er i sorg

– Tana er rigtig spændt og har det godt. Jeg er en lille smule nervøs. Babyen kommer til verden til september, røbede tv-kokken videre om det lille efterårsbarn.

Ramsey bekymret

Sammen med sin 41-årige kone, Tana Ramsay, har Gordon Ramsay 17-årige Megan, de 16-årige tvillinger Holly og Jack samt 14-årige Tilly, og parret ved endnu ikke, om den spirende babybule gemmer på en lille pige eller lille dreng.

– Jeg er lidt bekymret. Selvfølgelig bliver jeg glad, hvis vi får endnu en pige – men fire piger betyder fire bryllupper og fire fyre.

– De skal i hvert fald vente med kærester, til de fylder mindst 21 år, jokede den vordende far videre.

Den ridderslåede skotskfødte kok har været gift med Tana Ramsay siden 1996. Tidligere har parret fortalt, hvordan deres førstefødte og siden deres tvillinger er kommet til verden ved hjælp fra reagensglasbehandling, mens deres fjerde barn til stor overraskelse blev undfanget på naturlig vis.

Ups: Kendt tv-kok forkludrer romantisk frieri

Se afsløringen her:


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu