Kendt fra TV: Se reklamemands vilde baggårdsbolig

søndag d. 19. februar 2017 kl: 15. 55 Af: Elo Christoffersen

Over syv meter til loftet. Et indgangsparti af glas. Og så en spejlinstallation med periskopeffekt, der reflekterer lyset.

Hvis du troede, du skulle forlade landet for at købe dig en unik metropol-bolig, så tro om igen.

Mads Steffensen sænker prisen på huset - igen

I en københavnsk baggård ligger der nemlig et hjem, der både i sin opbygning og indretning skiller sig markant ud fra mængden.

Det tidligere industrilokale er blevet ombygget til et hjem i to plan af reklamemanden Morten Angelo.

Ligesom der er indrettet med mange af hans egne kunstværker. Malede dyrehoveder fra savannen.

Så drømmer man om beliggenhed så centralt, som det bliver, i alt 350 etagemeter at boltre sig på og at bo i det, mægleren beskriver som “en bolig med personlighed”, er der nu mulighed for at slå til.

Boligen blev nemlig for nylig udbudt til salg. Men som det meste andet her i livet, kommer man ikke gratis til glæderne. Pris for herligheden: 13.495.000 kr.

Kendt fra tv

Reklamemanden har selv stået for moderniseringen af baggårdsbygningen. En proces man kunne følge i TV 2-programmet ‘Mesterlige ombygninger’.

Det var også her ideen til den omtalte spejlinstallation med periskopeffekt opstod.

Pointen med den er, at den reflekterer lyset fra glaspartiet, der er ved indgangen til hovedrummet, og der derved skabes ekstra meget lys i det store rum.

Datingkonge sætter mini-palæ til salg

Det har desuden særdeles højt til loftet og en ståltrappe til førstesalen, hvor man blandt andet finder et soveværelse med altan. Ligesom der er mulighed for at etablere et ekstra værelse.

Underetagen er på 100 kvadratmeter, og der er ifølge salgsopstillingen mulighed for at etablere direkte nedgang til den fra hovedrummet.

Del din kommentar

Forsiden lige nu