Kendt tv-vært beundrer nøgne Kardashian

fredag d. 14. november 2014 kl: 8. 39 Af: Ritzau Fokus
 

Kim Kardashian lader til at være nærmest immun over for kritik, og det beundrer Piers Morgan hende for.

Kim Kardashian lader til at være nærmest immun over for kritik, og det beundrer Piers Morgan hende for. Foto: Jacques Brinon/AP

Efter de omstridte nøgenbilleder er den britiske tv-journalist Piers Morgan imponeret over, hvordan Kim Kardashian er immun over for kritik.

DR viser udenlandsk familiejulekalender

Kim Kardashians nøgenbilleder for PAPER Magazine har taget internettet med storm.

Mens mange kritiserer de kontroversielle billeder og Kardashian selv, får hun nu opbakning fra en lidt uventet side.

Den berømte britiske journalist og tv-vært Piers Morgan roser hende nemlig til skyerne i en artikel i Daily Mail. Han er således meget imponeret over hendes måde at håndtere kritik på.

– Fru Kardashian West er åbenbart en “skøge”, en “dårlig mor”, en “skændsel for menneskeligheden” og så videre. Alt det har hun hørt før, og den slags kan enten knække en kvinde, eller det kan gøre hende så immun over for kritik, at hun skaber sig et brand, der er en milliard dollar (næsten seks milliarder kroner) værd. Og Kim er selvfølgelig i den sidste kategori, skriver 49-årige Morgan.

Og det er på trods af, at Kardashian hverken er kendt for at spille skuespil eller for at lave musik. Faktisk blev hun først rigtig kendt, da der dukkede en sexvideo op af hende på internettet, hvilket har fået hendes kritikere til at sige, at hun intet talent har.

Til det har hun én ting at sige.

– Til dem der sagde, at jeg ikke har noget talent. Så prøv selv at balancere et champagneglas på jeres røv! skriver hun jokende på Twitter.

Se billedet af Kardashian, der balancerer et champagneglas på sin bagdel her: http://instagram.com/p/vSE9XcuS9h/?modal=true

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu