Kendt tv-vært bliver chef i Tivoli

tirsdag d. 4. november 2014 kl: 16. 24 Af: Ritzau Fokus
 

Nikolaj Koppel forlader DR og vender tilbage til Tivoli.

Nikolaj Koppel forlader DR og vender tilbage til Tivoli. Foto: LINDA JOHANSEN/POLFOTO

Pianist og tv-vært Nikolaj Koppel forlader DR og bliver kulturchef i Tivoli, hvor han tidligere var musikchef.

Prinsesse Alexandra har fødselsdag

Danmarks Radio bliver fra årsskiftet en profil fattigere, når Nikolaj Koppel forlader mediehuset til fordel for en stilling som chef for kultur- og underholdningsområdet i Tivoli.

For den 45-årige tv-vært, der blandt andet er kendt fra Aftenshowet og sin værtsrolle ved Eurovision i København, bliver det et gensyn med forlystelsesparken.

Her var Koppel fra 2005-2010 musikchef, og han ser nu frem til at igen at få ansvaret for Tivolis klassiske musikprofil.

– Fra mine år som musikchef er jeg meget bevidst om, at man skal evne at finde den rigtige balancegang mellem tradition og fornyelse i Haven. Tivoli skal levere oplevelser af stor kvalitet og bredde, samtidig skal der være plads til at overraske sit publikum, siger han i en pressemeddelelse.

Administrerende direktør i Tivoli, Lars Liebst, fremhæver især den konservatorieuddannede pianists kunstneriske indsigt og sætter sin lid til, at Koppel kan bringe ny kreativitet til Tivolis kulturelle indslag.

– At Nikolaj har været ude at få inspiration i DR og dér har vist sit store lederpotentiale, bliver en gevinst for Tivoli og kulturen i København, siger han.

Nikolaj Koppel tiltræder i sin nye stilling som underdirektør for kultur i Tivoli 1. januar 2015.

/ritzau/

Del din kommentar

Forsiden lige nu