Kendte.dk ser tilbage

tirsdag d. 23. december 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Kendte.dk ser tilbage på 2003's største begivenheder. 2003 var året for den største retssag i berømthedernes verden. Michael Douglas og Catherine Zeta Jones sagsøgte Hello Magazine for at have taget spion billeder af deres bryllup. De sagsøgte dem for 600.000£. Sagen tog i alt 3 år, og regningerne hobede sig op til 4 millioner £. Parret vandt, men fik kun 14.500£ ud af det. 2003 blev også året hvor Michael Jackson blev anklaget for sexuel overgreb på et mindreårigt barn. Sagen bliver stadig efterforsket, men retssagen er sat til januar 2004.

Girls Aloud sangeren Cheryl Tweedy slog en toiletdame i hovedet og fik en bøde samt samfundstjeneste. Charles Ingram, tidligere major i hæren, snød Who Wants To Be A Billionaire for en masse penge med hjælp fra sin kone, men han blev til sidst opdaget og alle pengene blev taget fra ham. Arnold Schwarzenegger fik et stort comeback med Terminator 3, og blev tilmed valgt til guvernør i Californien. Krigen i Irak fik næsten stoppet Oscar uddelingen, og alt var næsten pakket væk.

Ann Eleonora fra Herrens veje: -Jeg taler med mine døde slægtninge

Sir Paul McCartney blev far igen i en alder af 61 år. Julio Iglesias skal også være far i en alder af 86 år. Madonna prøvede sin lykke som børnebogsforfatter og har allerede udgivet sin første. Dog var det ikke den bog alle talte om. Det var nemlig Harry Potter And The Order Of The Phoenix der fik al opmærksomheden da den udkom. Den fik kæmpe succes og solgte mere end 1.8 millioner kopier den første dag.

Der var også mange store filmpremierer i år. Blandt andet kan vi nævne Charlie's Angels – Full Throttle, T3, Too Fast Too Furious, The Hulk, Darkness Falls, og man må bestemt ikke glemme årets største biografbegivenhed, premieren på The Lord Of The Rings – The Return Of The King, den største film i mands minde. Filmen fortsætter med at sætte store rekorder i billetsalg verden over, og mon ikke den helt overtager Oscar uddelingen til næste år?

Det var også i år, at både Britney Spears og Kylie Minogue udgav nye albums næsten samtidig. Det var en hård kamp om hvem der var bedst, men Britney har virkelig kæmpet sig op ad rangstigen igen, genvundet sin berømthed, og der er ingen der kan slå hende igen. De fik begge stor succes med deres albums In The Zone og Body Language, så vi kan bestemt forvente noget lige så godt eller bedre fra dem næste gang.

Vi håber i har nydt dette år sammen med Kendte.dk, og at i vil nyde det næste år med Kendte.dk lige så meget. Glædelig jul og godt nytår!

Del din kommentar

Forsiden lige nu