Kendte græder ud efter Peaches Geldofs død

tirsdag d. 8. april 2014 kl: 7. 51 Af: Ritzau Fokus
 
Hun blev blot 25 år. Den britiske kendisdatter og model, Peaches Geldof, blev i går fundet død. Det har fået en lang række kendte til at græde ud på Twitter.

Hun blev blot 25 år. Den britiske kendisdatter og model, Peaches Geldof, blev i går fundet død. Det har fået en lang række kendte til at græde ud på Twitter. Foto: Matt Sayles AP

En lang række kendisser har udtrykker deres sorg, efter det i går kom frem, at musiker Bob Geldofs datter, Peaches, blev fundet død.

Unge menneskers død er en evig kilde til skræk, fascination og ikke mindst stor sorg.

Også i tilfældet Peaches Geldof, der mandag blev fundet død i en lejlighed i London. Det pludselige, og indtil videre uforklarlige, dødsfald har sendt chokbølger gennem ikke blot offentligheden, men også de mange kendisser, der lader almindelige dødelige få et kig ind i deres stjerneliv på Twitter.

Kendisdatter døde af heroin-overdosis

Gennem sin far, musiker og velgører Bob Geldof, var kendisstatussen nærmest en dåbsgave for den blot 25-årige Peaches Geldof. Og det ses nu tydeligt på den lange liste over kendisser, der har valgt at give deres sorg til kende på det sociale medie, Twitter.

– Så trist over at høre om Peaches. Hvil i fred, tweeter talentmogulen Simon Cowell.

– Ødelagt over @peaches_g. Sender mine kondolencer og respekt til familien Geldof. Det er helt umuligt at sætte sig ind i, hvad de må gå igennem lige nu, tweeter Sharon Osbourne, der ligesom sin datter Kelly og resten af den eksponerede rockfamilie er dybt berørt af dødsfaldet.

– Ord synes utilstrækkelige til at beskrive den sorg, jeg føler oven på @peaches_gs død, skriver Kelly Osbourne.

Også herhjemme var sangerinde og tidligere X Factor-dommer, Pernille Rosendahl, ikke sen til at reagere på Instagram.

– OMG rip beautiful angel @peachesgeldof, skrev hun mandag aften til et billede af den nu afdøde Geldof.

Peaches Geldofs dødsårsag måske fundet

Journalist og model Peaches Geldof, hvis dødsårsag altså endnu er ukendt, efterlader sig ægtemanden Thomas Cohen og parrets to sønner, Astala og Phaedra.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu