Kendte radioværter nyder aktiv ferie sammen

søndag d. 5. juni 2016 kl: 14. 20 Af: Ritzau Fokus
Peter Falktoft er stukket af til varmere himmelstrøg sammen med sin tidligere DR-kollega Sara Frost.
Peter Falktoft er stukket af til varmere himmelstrøg sammen med sin tidligere DR-kollega Sara Frost. Foto: Olufson Jonas/Polfoto
 

Sara Frost og Peter Falktoft tilbringer ferietid sammen under sydens sol.

Sara Frost og Peter Falktoft er begge kendt for deres bløde røst, som danskerne i en længere periode kunne nyde, når de sendte deres individuelle radioprogrammer på radiokanalen P3.

Efterfølgende har begge radioværter dog valgt at gå andre karriereveje, og senest har Sara Frost startet sit eget gaming-talkshow ved navn “Alle Gamer”, der udkommer på YouTube.

At Sara Frost og Peter Falktoft tidligere har delt arbejdsplads lader nu til at have haft indflydelse på de to radioværters privatliv. På Instagram kan man nemlig i disse dage følge med i, hvordan de to kendisser tilbringer ferie sammen under sydens sol på den spanske ø Lanzarote.

Kendt radiovært har fundet kærligheden igen

Aktiv ferie

På billederne kan man blandt andet se, at parret er taget på en aktiv ferie, da de har tjekket ind på sportshotellet Club la Santa.

Træning og motion er dog ikke det eneste, som holder Sara Frost og Peter Falktoft beskæftiget på deres ferie.

Afklædt Sara Frost

Den tidligere “Monte Carlo”-vært har nemlig lagt et billede op på sin Instagram-profil, hvor han viser en afklædt Sara Frost, der er i færd med at tænde for en udendørs bruser. I billedteksten giver Peter Falktoft også udtryk for, at han godt tilfreds med udsigten af sin tidligere kollega iført en bikini.

Forholdet mellem Sara Frost og Peter Falktoft har tidligere været genstand for mediernes søgelys, og der har tidligere været bragt billeder af parret, hvor de var på ferie i Los Angeles.

Falktoft deler nøgenbillede af kollega iført banan-diller

Se Peter Falktofts Instagram-billede her:

Views👁

A photo posted by Peter Falktoft (@peterfalktoft) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu