Kendte sangere lægger stemme til ny film

fredag d. 17. juni 2016 kl: 13. 47 Af: Elo Christoffersen
 

Det bliver Stine Bramsen og Christopher, der skal lægge danske stemmer til den kommende Trolls-film.

Sangerinden Stine Bramsen afslører på sin Instagram-profil, at hun og Christopher skal lægge stemmer til den kommende Trolls-film:

– Kan endelig afsløre at @christophermusiccom og jeg lægger stemmer til hovedrollerne i den kommende Trolls-film som har premiere til efterårsferien, skriver Stine Bramsen.

Masser af sang og musik

Den verdensberømte musiker Justin Timberlake har, udover at lægge stemme til en af hovedkarakterne i filmen, også stået for at producere al musikken til Trolls. Timberlakes seneste single ”Can’t stop the Feeling”, der er titelnummeret til Trolls, ser ud til at blive et af sommerens helt store hit.

– Der er ingen tvivl om, at Timberlake tilfører musikken i Trolls stor kvalitet, fortæller Line Korch, Commercial Director ved 20th Century Fox, og hun fortsætter:

– Derfor er vi også virkelig glade for, at to så dygtige kunstnere som Christopher og Stine har sagt ja til at være med til at give den danske version en kvalitet, der er fuldt ud på højde med originalen.

Stine Bramsen skal lægge stemme til filmens hovedkarakter – den altid positive og festgalde trold Poppy, mens Christopher skal levendegøre Poppys modstykke – den skeptiske og gnavne trold Kvist.

Christopher: -Det føles som at starte forfra på karrieren Dansk stjernepar skal giftes

Se Stine Bramsens update her:

I am so excited about this new adventure with @TrollsDanmark! 😁 Kan endelig afsløre at @christophermusiccom og jeg lægger stemmer til hovedrollerne i den kommende Trolls film som har premiere til efterårsferien!! #troldeprinsesse #thatsme #stinebpånyeeventyr #glædermig #TrollsDK #cantstopthefeeling #timberlake #poppy

A photo posted by Stine Bramsen (@stinebramsen) on


Her er Christophers tweet:


Del din kommentar

Forsiden lige nu