Kendte står i kø: Hylder nedbrændt badehotel

tirsdag d. 27. september 2016 kl: 12. 55 Af: Elo Christoffersen og Ritzau Fokus

Instagram flyder i disse dage over med danske kendtes sorg over det nedbrændte Svinkløv Badehotel.

Tragedien om det nordjyske Svinkløv Badehotel, der natten til mandag brændte ned til grunden, har rystet flere danske kendte.

Tager man et kig gennem kendissernes Instagram-profiler, har flere valgt at dele deres sorg over det historiske badehotels endeligt med deres følgere.

Simon Jul kneb en tåre

Særligt ked af det er komiker Simon Jul, der gennem sin barndom ofte har holdt ferie i området omkring Svinkløv, skriver han i et opslag på Instagram.

– Da jeg så Svinkløv Badehotel i flammer, kneb jeg sgu en enkelt tåre. Jeg har haft fornøjelsen af at besøge stedet et par gange, men det, der rørte mig mest, var, at det var et af mine forældres yndlingssteder at komme, lyder det fra komikeren i opslaget.

Simon Jul skriver desuden, at han er mest ked af det på vegne af badehotellets forpagtere, ansatte og gæster.

Statsminister ked af det

Også statsminister Lars Løkke Rasmussen har delt sin sorg over det nedbrændte badehotel på det sociale medie.

– Blev godt nok ked af det, da jeg her til morgen hørte, at Svinkløv Badehotel er brændt ned, skriver statsministeren i opslaget, hvor han har delt et billede af sig selv og sin datter, Lisa Løkke Rasmussen, foran det historiske badehotel.

Også tv-kokken Anne Hjernøe og skuespiller Anne Louise Hatting sørger over Svinkløv.

Sidstnævnte har selv under optagelserne til TV 2’s serie “Badehotellet” tilbragt tid ved stranden omkring Svinkløv Badehotel, som seriens badehotel i høj grad er inspireret af.

Lars Løkke til kronprinsen: De er folkets Frederik

– Hvor er det dog trist, lyder det kort fra skuespillerinden, som har delt et billede af badehotellets forkullede rester.

Badehotellet-skuespillernes reaktioner

Nogle af skuespillerne i TV2-serien “Badehotellet” kommer også med deres reaktioner:

– Det er tragisk. Godt ingen kom noget til. Har været der flere gange i arbejdssammenhæng, og det var lige imponerende hver gang. Det er jo et dansk stykke kulturhistorie. Jeg håber, man kan genopføre det, lyder det fra skuespiller Lars Ranthe, til mx.dk. I ‘Badehotellet’ spiller han grosserer Georg Madsen.

Amalie Dollerup, der spiller Amanda siger til mx.dk:

– Jeg synes, det er helt forfærdeligt. Det er helt vildt trist og sørgeligt, og jeg håber, de kan finde energi til at bygge det op på ny. Det påvirker mig da på en måde. Vi har jo været der, og jeg har spist derinde. Så det er virkelig trist.

Kendte.dk har forgæves forsøgt, at få kommentarer fra flere af skuespillerne i Badehotellet.

Du kan læse Simon Jul og Lars Løkke Rasmussens Instagram-opslag her:

Blev godt nok ked af det, da jeg her til morgen hørte, at #svinkløvbadehotel er brændt ned. Var forbi på vandretur med @thelisabisa i sommer. Håber på en genopbygning.

A photo posted by Lars Løkke Rasmussen (@larsloekke) on


Da jeg så Svinkløv badehotel i flammer så knep jeg sgu en enkelt. Jeg har haft fornøjelsen af at besøge stedet et par gange, men det der rørte mig mest var at det var et af mine forældres yndlingssteder at komme .. Helst så tit de kunne. Og for mig en perle midt i mit elskede Nordjylland .. Området omkring Svinkløv var en stor del af mine barndomsferier, og inden for de sidste 10 år blevet en kæmpe del af mig igen. Jeg blev også så ked af det på de to nye forpagtere Kenneth & Louise's vegne , deres ansatte , gæsterne osv. Det er fuckin bare en lorte tragedie . #Svinkløv #DeFarvedeStuer #Æ'Haw

A photo posted by @simonjul1977 on


Lars Løkkes påskeferie: Besøger dette uhyre

/ritzau/FOKUS

 

Del din kommentar

Forsiden lige nu