Ærgerlig Kirsten knoklede som en tyveårig før danse-exit

Sangerinden Kirsten Siggaard har knoklet hele sæsonen, men nu har alderspræsidenten takket af i Vild med dans.

Offentliggjort Sidst opdateret

Fredag aften blev sidste dans for sangerinden Kirsten Siggaard og hendes partner Thomas Evers Poulsen, der måtte takke af efter en slowfox.

– Det er selvfølgelig øv, at vi er røget ud, men jeg synes også, at det er flot, at jeg som 62-årig kan være med i seks programmer, siger Kirsten Siggaard efter afgørelsen.

– Så det, synes jeg, er fantastisk i sig selv, fortsætter hun.

Gennem hele sæsonen har Kirsten Siggaard fortalt, hvordan hendes fysik blev forbedret, men især på et punkt er det blevet meget bedre.

– Den største forbedring er, at jeg er blevet mere smidig. Jeg kan bevæge mig frit, så det er helt fantastisk, røber hun.

Også melodigrandprix-legendens partner kan kun rose hendes gåpåmod og engagement i træningslokalet.

– Kirsten har simpelthen flyttet sig så meget. Der er virkelig forskel på, om man er 25 år eller 62 år, men det har ikke påvirket Kirsten. Hun har knoklet som en tyveårig og ikke ladet sig mærke med det, fortæller Thomas Evers Poulsen.

– Det har jeg virkelig den dybeste respekt for, afslutter han med et smil og et kram.

Parrets rejse i Vild med dans er, efter fredagens program, slut, men de har ingen planer om at slutte danserejsen foreløbigt. De to skal danse i Vild med dans-finalen i Horsens den 25. november sammen med alle de andre udstemte par.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS