Skip to main content

Afslører ny dommer i Vild med dans

Britt Bendixens afløser er fundet 

Det bliver Sonny Fredie-Pedersen, der afløser Britt Bendixen ved dommerbordet, når den nye 'Vild med dans'-sæson ruller over skærmen. 

Det afslører TV 2.

– Det er en opgave, jeg kommer til at tage med så meget stolthed! Det er på hjemmebane i Danmark, og jeg glæder mig til at kunne sidde hver fredag sammen med danskerne og nyde det, som det hele handler om: at danse! fortæller danseren, der de seneste mange år boet og arbejdet i Los Angeles i USA, hvor han har koreograferet dans for store stjerner, drevet sin danseskole International Dance Academy og udgivet sin egen musik.

- Jeg kommer helt klart til at se det hele lidt udefra, og jeg håber, at jeg kan bibringe noget af min energi herovre fra USA i kraft af mine forskellige ekspertiser. Jeg elsker dans, og jeg elsker at se folk arbejde hårdt og passioneret med dansen. Jeg kommer til at være fair hele vejen igennem og klart værdsætte alles indsats, fortsætter han.

Sonny Frederie-Petersen, der tidligere har medvirket i TV2's 'Den vildeste danser', bliver flankeret af Marianne Eihilt, Jens Werner, Nikolaj Hübbe og Anne Laxholm. 

Britt Bendixens afløser ved dommerbordet er blevet fundet.
Britt Bendixens afløser ved dommerbordet er blevet fundet.Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Sonny Fredie-Pedersen er den nye dommer i 'Vild med dans'.
Sonny Fredie-Pedersen er den nye dommer i 'Vild med dans'.Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Del din kommentar