Albert og Jenna oplever pærevælling af følelser

Ny situation gør parret helt rundt på gulvet

Offentliggjort Sidst opdateret

Når ægtefællerne Jenna og Albert August Harson til november bliver forældre til en lille dreng, vil det uden tvivl vende op og ned på deres hverdag.

- Det er jo kæmpestort. Jeg spekulerer meget over, hvordan det skal gå alt sammen. Det er en stor pærevælling af følelser, afslørede den 22-årige skuespiller til Kendte.dk ved premieren tirsdag på ’Mørkeland’ i Imperial Bio.

Mærker forandringen tydeligst

Med en stor babybule er Jenna nok den af de to, der mærker forandringen tydeligst.

- Det hele foregår i slowmotion, så jeg tror, det er godt, jeg ikke skal danse, men det går rigtigt godt. Lidt tung har det dog været, erkendte den 35-årige ’Vild med Dans’-deltager, som må undvære dansekonkurrencen i forbindelse med barnets ankomst.

Pause fra dansen

- Efter mange års deltagelse har jeg det egentlig fint med en pause, men jeg håber da, der kommer en ny sæson til mig næste år, sagde, mens Albert gør sig klar til optagelserne af en ny film her til efteråret.

Albert om ny rolle

- Jeg skal spille en gut, der er lidt af en ballademager. Der er nogle udfordrende scener, kan jeg forstå i manuskriptet, men det bliver fedt med en voksenrolle, sagde Albert, hvis cv hidtil har været præget af børne- og ungdomsroller.

Jenna og Albert ser frem til at blive forældre for første gang.
Powered by Labrador CMS