Alexander skal alligevel ikke arve slot

Det bliver alligevel ikke teenageren Alexander Fleming, der arver Valdemars Slot på Tåsinge.

Valdemars Slots fremtid er endelig afgjort. Klik for mere. (Foto: Scanpix)
Valdemars Slots fremtid er endelig afgjort. Klik for mere. (Foto: Scanpix)
Udgivet Opdateret

Det stod egentlig skrevet i sol, måne og stjerner – og på Valdemars Slots hjemmeside – at den dengang kun 12-årige Alexander Fleming skulle arve Valdemars Slot på Tåsinge, da hans morfar, lensbaron Niels Iuel-Brockdorff døde i 2017.

Men nu ser det ud til, at den i dag 14-årige Fleming får lov at slippe for at rode det gældsplagede slot ud af sine økonomiske problemer. Det skriver Fyns Amts Avis.

I stedet går det til generationen over ham – nemlig hans mor Caroline Fleming og hendes søster Louise Albinus, skriver avisen.

Det fortæller Louise Albinus:

– Vi har brugt de sidste to år på at drøfte det i familien, og vi er kommet frem til den, at den bedste løsning er, at Caroline og jeg overtager det, siger Louise Albinus til Fyns Amts Avis.

Caroline Fleming bor i London, hvor hun har en stor erhvervskarriere, og vender derfor ikke hjem til den lille ø syd for Fyn.

Slottet var ellers i hendes besiddelse i perioden fra 2003 til 2011. Men Caroline Flemings skilsmisse fra James Bond-forfatteren Ian Flemings nevø, Rory Fleming, i 2008 gjorde blandt andet, at de planer blev ændret.

Slottet blev bygget af Christian den 4. i 1600-tallet. Det var en gave til sønnen Valdemar Christian.

Powered by Labrador CMS