Amalie Szigethy: - Det har været supersvært

Mandens og morens uvenskab fortsætter

Offentliggjort

Amalie Szigethy har lokket både sin mor, Charlotte Kejser, og døtrenes far, Mikkel Skelskov, med i den nye realityserie ’Amalie – mit Kaotiske Kærlighedsliv’ på Prime Video. Og det til trods for, at de to hader hinanden.

Ingen forventning om forsoning

- De er ikke gode venner, og det er der heller ikke en forventning om, at de skal være, sagde den 33-årige realitystjerne til Kendte.dk om familiestriden ved sidste uges pressemøde for de seks afsnit på D’Angleterre.

Familiemedlemmerne optræder af samme grund i hver deres klip.

Konflikten hører fortiden til

- Konflikten hører fortiden til, og jeg har valgt at gå et skridt videre og sige, at deres konflikt ikke har noget med mig at gøre, og så forsøger jeg at leve med det, lød det fra Amalie Szigethy, der vender vrangen ud om sit liv i realityserien.

Uforudsete hændelser i programmet

- Der var ikke nogen, der på forhånd vidste, hvad der ville ske i programmet. Jeg vælger at tage imod de udfordringer, livet byder på, sagde hun og kom ind på et sårbart emne, nemlig da Mikkel Skelskov ’bortførte’ døtrene Josephine og Hannah til Østrig uden hendes viden i december 2022.

Taler åbent om bortførelsen

- Vi taler om Mikkels bortførelse af børnene. Vi er stadig sammen, og vi har fundet ud af det siden, sagde Amalie, der har fået et mentalt udbytte af optagelserne.

- Jeg har fået noget terapeutisk ud af det på den måde, at jeg får talt ud om emnerne i mit liv. Det har været supersvært i perioder, og alle medvirkende har måttet give noget af os selv.

Powered by Labrador CMS