Amalie Szigethy har flere børn i udsigt

Forsøger at blive gravid på Prime Video

Offentliggjort

Selvom det er gået op og ned i forholdet mellem Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov, så holder hun fast i døtrene Josephine og Hannahs far.

Drømmer om en søn

- Jeg er ikke gravid, men vi forsøger, afslørede den 33-årige realitystjerne til Kendte.dk ved pressemødet forud for premieren på ’Amalie – mit kaotiske kærlighedsliv’ på Prime Video.

- Jeg vil rigtigt gerne have en dreng, når jeg har to piger i forvejen, lød det fra Amalie, der ser frem til endnu en graviditet, hvis det lykkes ad naturlig vej.

Savner at mærke liv

- Jeg savner at mærke liv og alle de ting, det fører med sig. Med Hannah oplevede jeg problemer i graviditeten, men de følelser, jeg får til gengæld, når det hele er overstået, vil jeg ikke være foruden, slog hun fast trods alle smerter.

Morrollen er fantastisk

- Det er fantastisk at være mor, og så er søskende en gave til børnene, så de har hinanden resten af livet, fortsatte hun, og kategoriserede børn og mand.

Mikkel på tredjepladsen

- Mikkel kommer ind på en tredjeplads, fordi børnene er det vigtigste. Jeg er meget ærlig omkring det, og jeg ved også, der er andre kvinder derude, som ser sådan på det.

Powered by Labrador CMS