Anders Juuls fremtid: Udelukker ikke Badehotellet

I den nærmeste fremtid fylder Badehotellet ikke i skuespiller Anders Juuls kalender. Det gør sommerferie med familien til gengæld.

Offentliggjort Sidst opdateret

Siden januar har den 38-årige skuespiller Anders Juul knoklet på optagelserne til DRs nye satsning Fred til lands. Når optagelserne er ovre i slutningen af juli står der flere spændende projekter for døren.

Men fans af Badehotellet kan ikke vente at se Anders Juul tilbage i rollen som arkitekten Max Berggren. Han udelukker ikke at vende tilbage til den elskede serie længere ude i fremtiden.

Ingen Badehotellet

Han har charmeret mange seere i rollen som Max Berggren i TV2-hittet Badehotellet. Men når der til næste år er premiere på syvende sæson af serien, så er det altså uden Anders Juul.

– Jeg vender ikke tilbage til Badehotellet lige nu. Det gør jeg ikke. Jeg er ret fyldt op med at arbejde. Så ikke i den her sæson, siger Anders Juul, da Kendte.dk møder ham på optagelserne til den nye DR-serie.

Intet udelukket

Det er blot en lille uge siden, at de første skuespillere begyndte at filme de første optagelser til den kommende sæson af Badehotellet. Og det bliver altså uden Anders Juul i denne omgang. Han afslører da også, at han stadig er åben for at vende tilbage til serien, hvis det passer ind.

– Vi snakker da stadig sammen, og jeg vil ikke afvise noget. Det skal passe sammen, og det skal være et godt stykke ude i fremtiden. Det er ikke noget, jeg bestemmer. Det er noget, som forfatterne og jeg skal mødes omkring, siger skuespilleren.

Først sommerferie

Optagelserne til DRs nye søndagsserie Fred til lands slutter i juli. Anders Juul afslører, at der er mere TV-arbejde i støbeskeen, som han stadig vil holde hemmeligt. Men inden det for alvor starter, så skal han holde ferie med sin familie.

– Jeg har en måneds sommerferie. Den skal jeg bruge med min familie i vores sommerhus oppe i Veddinge Bakker ved Sejerøbugten, hvor vi bare skal være sammen i fire uger. Det er noget af det bedste, jeg ved. Tiden går i stå.

Skuespilleren danner par med dramatikeren Line Mørkeby og sammen har de to døtre. Familien har haft sommerhuset ved Sejerøbugten i fem år.

Puste ud

Efter et hektisk arbejdsår, der udover Fred til lands har inkluderet Netflix-serien The Rain og opfølgeren til Skammerens Datter, så har skuespilleren virkelig brug for at slappe af.

– Der er masser af fart på og masser af relationer. Folk er vanvittigt søde og dejlige at være sammen med, men det bliver også bare dejligt at puste ud og finde noget ro, siger Anders Juul.

Powered by Labrador CMS