Anne Louise Hassing får drøm opfyldt

’Badehotellet ‘-skuespilleren springer ud på det dybe vand

Offentliggjort

Anne Louise Hassing kaster sig gerne ud i nye projekter, og for nylig fik hun realiseret drømmen om at tilbagelægge rejser på havet samt udgive en bog.

Sejlture i egen båd

- Jeg har været på ferie i Grækenland, og så har jeg været på Hven i min egen båd. Det er en drøm, jeg har haft i tre år at sejle rundt og besøge steder på havet. Jeg har købt en ’Sea Ray Weekendcruiser’-motorbåd, afslørede den 56-årige ’Badehotellet’-skuespiller til Kendte.dk ved premieren på ’Mørkeland’ tirsdag i Imperial Bio.

Ny bog om livets balance

Efter afslutningen af ’Badehotellet’ har skuespilleren netop udgivet en personlig og humoristisk bog, ’Balance Midt I Livet’, hvor hun fortæller om at have været på et hav af kure, kostretninger, udrensninger og meget mere, og derfor troede hun, at hun var godt rustet til at håndtere overgangsalderen.

- Men den meldte sin ankomst med en kæmpe hedetur, mens jeg var på optagelse til ’Badehotellet’, har hun tidligere beskrevet.

Tilbage på skærmen i 'Hvide Sande'

Anne Louise Hassing optræder i øvrigt igen i en ny sæson af krimiserien ’Hvide Sande’, der får premiere til foråret.

Krise under optagelserne

Og det var en svær fødsel, da selskabet bag produktionen gik konkurs under optagelserne sidste år.

- Heldigvis blev vi overtaget af et andet produktionsselskab, så optagelserne kunne fortsætte efter nedlukningen, sagde hun.

Ved premieren på 'Mørkeland' fik Anne Louise Hassing et glas sammen med kollegaen Amalie Dollerup.
Powered by Labrador CMS