Atleter er klar til 'Korpset'

TV 2-programmet får premiere 4. september, og byder på et væld af udfordringer

Offentliggjort

Når tidligere elitesoldater for syvende gang skal forsøge at presse deltagerne i den nye sæson af TV 2-programmet "Korpset", bliver det med et cast med især sportslige baggrunde.

For flere af deltagerne er nuværende eller tidligere professionelle atleter.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra TV 2, hvor mediet præsenterer alle 14 deltagere i den kommende sæson, der får premiere den 4. september på TV 2 Play og TV 2 Echo.

Alle mulige ubehageligheder

Oliver Wilson, der er en af Danmarks mest vindende jockeyer, er på listen, og det samme er tidligere Brøndby IF-spiller Pierre Kanstrup, som også har spillet på U21-landsholdet.

I løbet af otte døgn skal de tidligere specialstyrkesoldater Thomas Rathsack, Erik B. Jørgensen, Rune Danielsen og Rune Viborg udsætte deltagerne for alle mulige ubehageligheder.

Inspireret af Jægerkorpset

Øvelserne er inspireret af Jægerkorpsets kurser. Kurset er nøje tilrettelagt til at udsætte deltagerne for kaos, kontroltab, brutalitet og uvished.

I tidligere sæsoner er deltagerne blevet smidt i koldt vand uden varsel eller har været fastspændt under vandet, hvor de skulle forsøge at redde sig selv og deres makker ud.

Her er det en fordel at være tryg ved vand.

På listen er Katja Salskov-Iversen, der er professionel sejler. Hun har blandt andet vundet VM-guld og OL-bronze til Danmark.

Muligt at springe fra

En anden deltager, der er vant til at omgås vand, er 30-årige Katinka Thane Pfeil Sørensen. I 2022 blev hun danmarksmester i bølgesurf, og hun er på det danske landshold i surf, mens hun har været med ved både EM og VM.

De første navne på deltagerlisten, der blev annonceret tidligere i august, var skuespiller og coach Ali Najei, OL-curlingspiller Mathilde Halse samt den akrobatiske udspringer Annika Bornebusch.

Undervejs er det muligt at springe fra. Det sker i hver sæson, at nogen må udgå. Dem, der klarer sig igennem, får anerkendelsen af at være "gjort af det rette stof".

TV 2 har allerede annonceret en ottende sæson, som efter planen sendes næste år.

Især vand - og også meget koldt vand - er en del af prøvelserne i "Korpset". Kurset er inspireret af Jægerkorpsets kurser, og målet er, at deltagerne skal blive så pressede som muligt.
Powered by Labrador CMS