Bekræfter: Sarah Mahfoud fortsætter

Et nederlag i Las Vegas er visket væk, og nu gør hun sig klar til næste udfordring ved et Danish Fight Night-stævne 12. oktober

Offentliggjort Sidst opdateret

Sarah Mahfoud gør comeback i bokseringen den 12. oktober under Danish Fight Night's 25-års jubilæumsstævne i Royal Arena.

Det skriver SE og HØR.

Op på hesten igen

- Lysten til boksning og den der særlige gnist, som man skal have, er begyndt at vende tilbage. Så nu er det bare op på hesten igen. Jeg har et stærkt hold bag mig og fået lagt en god plan i forhold til forberedelserne, som bliver lidt anderledes, end de har været før, siger den 34-årige bokser.

Håndklædet i ringen

Efter et nederlag i april i Las Vegas har Mahfoud gjort sig klar til at kæmpe for en sejr og muligvis en ny chance for et VM-bælte. 

Kort efter nederlaget gik Sarah Mahfoud i tænkeboks for at overveje om hun skulle smide håndklædet i ringen.

Enten eller

- Jeg møder piger på et niveau, hvor de kun bokser, så enten skal jeg lægge handskerne på hylden eller gå all-in på boksning. Det er enten eller. Jeg må vælge, sagde hun, der også er sygeplejerske til Kendte.dk ved forårets premiere på filmen 'Hammarskjöld'.

Nu har hun altså truffet afgørelsen, og er stadig højt rangeret hos bokseforbundene WBO, WBC og IBF.

Den sidste skalle

- Jeg har brugt så mange år på det her, og jeg ved ikke, hvor mange år jeg har tilbage i boksning, så nu vil jeg gerne give det den sidste skalle og se, hvor højt jeg kan komme op igen, og det er selvfølgelig en VM-titel, som jeg drømmer om igen, lyder det i pressemeddelelsen fra boksepromotor Bettina Palle.

Sarah Mahfoud har besluttet at fortsætte boksekarrieren efter at have været i tænkeboks om fremtiden.
Powered by Labrador CMS