Skip to main content

Benedikte blander sig i familiefejde

-Min søster tænker frem i tiden, siger Margrethes søster

Dronning Margrethes søster, prinsesse Benedikte, blander sig nu i den familiefejde, der i et par dage har foregået for åbent skærm i den danske kongefamilie.

Lige siden det kom frem at dronning Margrethe har truffet beslutning om at prins Joachims børn fra årsskiftet skal fratages deres prinse- og prinsesse-titler, har der været barske ord mellem den ellers så (i pressen) så ordknappe familie.

Kloge beslutninger

Nu kommer prinsesse Benedikte sin søster til undsætning.

Det skete ved indvielsen af OK-Fondens plejehjem Hornbækhave, hvor Benedikte foran den ventende presse ifølge B.T. sagde følgende:

"Jeg synes, at selvfølgelig er det svært for dem i starten, det er helt klart, men min søster tager kloge beslutninger, også som dronning og tænker frem i fremtiden og ikke lige her og nu, og det synes jeg er det vigtigste".

Dermed bakker hun - ligesom kronprinsesse Mary gjorde tidligere fredag - dronning Margrethes beslutning om at fratage Joachims børn deres prinse- og prinsessetitler op.

Prinsesse Benedikte bakker op om Margrethes beslutning - men erkender, at det selvfølgelig er svært.
Prinsesse Benedikte bakker op om Margrethes beslutning - men erkender, at det selvfølgelig er svært.Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Del din kommentar