Birthe Kjær skal klippe og klistre

Dansktop-stjernen er på rollelisten i Tivolis julemusical

Offentliggjort

Fra i dag går Birthe Kjær i skarp træning sammen med de øvrige skuespillere og sangere, der er på rollelisten til 'Tinkas Juleeventyr' i Tivoli.

- Så det er min sidste fridag, inden det går løs, sagde den 76-årige dansktopstjerne til Kendte.dk ved sidste uges premiere på Trine Gadebergs nye show i Cirkusbygningen.

En ny udfordring

 - Jamen, det bliver en udfordring at skulle spille teater, og så glæder jeg mig til at opleve en masse glade børn blandt publikum, fortsatte den folkekære sanger, der skal spille musicalforestilling fra premieredagen 20. november helt frem til 29. december.

Jul med familien 

- Og så er der lige sat plads af til at holde jul indimellem, lovede hun, hvis familie bor i Aarhus, hvor hun stammer fra.

Farmor-rollen 

- Jeg skal spille en farmor, der klipper og klistrer med børn og børnebørn. Det er en musical med en handling, men jeg har kun et enkelt sangnummer, afslørede hun om rollen.

Planer om ferie 

Birthe Kjær vil herefter tage en ferie, som hun dog ikke har planlagt endnu.

- Jeg kan gøre, hvad jeg vil, og det er også dejligt, sagde hun.

Birthe Kjær kan lige nå at holde juleaften med familien indimellem spilledagene i Tivoli.
Den populære tv-julekalender "Tinkas juleeventyr" får premiere i november 2024 i Glassalen i Tivoli i København med - fra venstre - Martin Bo Lindsten, Birthe Kjær, Johannes Nymark, Szhirley, Kasper Leisner og Burhan G i front for forestillingen.
Powered by Labrador CMS